«Ο Άγιος Λουκάς γίνεται πάλι το «στολίδι» της πόλης...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Ιουνίου 2021 09:38 «Ο Άγιος Λουκάς γίνεται πάλι το «στολίδι» της πόλης...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκκληση του Θύμιου Καραΐσκου προς τους δημότες να σεβαστούν και να προστατέψουν το χώρο που όπως είπε τους ανήκει για να τον χαίρονται και να αποκτήσει πάλι την αίγλη που του αξίζει.

Στον Άγιο Λουκά βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Κώστα Μουστάκα και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Δημήτρη Τζούφλα, για να δουν από κοντά τις εργασίες ανακαίνισης στο Τουριστικό Περίπτερο του Αγίου Λουκά από το νέο μισθωτή, αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο, στον οποίο ο δήμος το τελευταίο διάστημα έχει παρέμβει πολλές φορές με τις υπηρεσίες ώστε να μπορέσει να αποκαταστήσει ζημιές και να τον καθαρίσει..

Σε ένα μήνα περίπου θα λειτουργήσει και πάλι το Τουριστικό Περίπτερο του Αγίου Λουκά και σιγά σιγά, ο χώρος του Αγίου Λουκά, ως χώρος πρασίνου και αναψυχής, αποκτά και πάλι την αίγλη που του αξίζει.

«Ο Άγιος Λουκάς…γίνεται πάλι το "στολίδι" της πόλης μας. Ας τον σεβαστούμε όλοι και ας τον προστατεύσουμε, προκειμένου να διατηρηθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, για να το χαίρονται καθημερινά οι δημότες μας. Η ευαισθητοποίηση των δημοτών μας σε θέματα προστασίας των έργων που παραδίδονται, αλλά και ο σεβασμός και η διατήρηση τους σε άριστη κατάσταση, αποτελούν βασική προϋπόθεση για μια σύγχρονη πόλη. Την πόλη που, όλοι μαζί, χτίζουμε βήμα-βήμα...», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε και φωτογραφίες από την επίσκεψη του Δημάρχου Λαμιέων το πρωί της δευτέρας στον Άγιο Λουκά.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση