Συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2021 09:08 Συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα

Δύο γυναίκες και ένας άνδρας στο αστυνομικό δελτίο…

Μία γυναίκα συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης (1/6) σε περιοχή της Άμφισσας από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας - Δελφών, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και του τελωνειακού κώδικα.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στη κατοχή της και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες, που περιείχαν αντίστοιχα μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, μεικτού βάρους 192 γραμμαρίων.

Το ίδιο βράδυ συνελήφθη στην Ιστιαία από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του οικείου ΑΤ μια άλλη γυναίκα για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στη κατοχή της και κατασχέθηκαν πέντε (5) δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή, καθώς και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, συνολικού μήκους 22 εκατοστών.

Τέλος ξημερώματα σήμερα (2/6) συνελήφθη ένας Έλληνας σε περιοχή της Χαλκίδας από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, για κατοχή ναρκωτικών.

Στον συλληφθέντα βρέθηκαν στη κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης καθώς και τρία (3) ναρκωτικά δισκία.

Την προανάκριση διενήργησαν αντίστοιχα, το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας - Δελφών, το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας και το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση