Ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας «καλωσορίζει» το Ράλλυ Ακρόπολις

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2021 10:51 Ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας «καλωσορίζει» το Ράλλυ Ακρόπολις

Με πολλή μεγάλη χαρά ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας υποδέχτηκε την ανακοίνωση του προγράμματος του Παγκόσμιου Ράλλυ Ακρόπολις που επιστρέφει στην Ελλάδα και σε περιοχές της Φθιώτιδας.

Τα περάσματα της Ελάτειας και του Ελευθεροχωρίου είναι μέσα στο Δήμο και όπως πιστεύουν όλοι, το Ράλλυ Ακρόπολις θα τονώσει σημαντικά την οικονομία αλλά και την ψυχολογία των πολιτών.

Διαβάστε την ανάρτηση του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας:

«Το "Ράλλυ Ακρόπολις", το διεθνούς φήμης αυτό αθλητικό γεγονός, μετά από οχτώ χρόνια απουσίας από το παγκόσμιο πρωτάθλημα, επιστρέφει στη χώρα μας! Επιστρέφει στη Φθιώτιδα! Επιστρέφει στον Δήμο μας! Πρόκειται για μία θετική εξέλιξη άξιας συγχαρητηρίων σε όσους διεκδίκησαν και πέτυχαν να φέρουν ξανά στο επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού έναν εκ των εμβληματικότερων αγώνων ράλλυ παγκοσμίως!

Πρόκειται για ένα ιστορικό ράλλυ με θρυλικές διαδρομές στη Στερεά Ελλάδα, ένα συναρπαστικό θέαμα με χιλιάδες θαυμαστές  και πολλαπλά οφέλη για τον Δήμο μας αλλά και ολόκληρη τη Φθώτιδα σε αθλητικό, τουριστικό και οικονομικό επίπεδο! Ή τόνωση όχι μόνο της τοπικής οικονομίας αλλά και της ψυχολογίας των δημοτών, ειδικά μετά τα περιοριστικά μέτρα λόγω πανδημίας, που θα επιφέρει το "Ράλλυ Ακρόπολις" είναι αδιαμφισβήτητη!

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που εκδόθηκε για το "Ράλλυ Ακρόπολις", που θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2021, περιλαμβάνεται η ειδική διαδρομή Ελάτεια - Ζέλι την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στις 17:15μ.μ. Μία εξαιρετική και αγαπημένη διαδρομή, σύμφωνα με τους διοργανωτές, τόσο για τους οδηγούς όσο και για τους λάτρεις του WRC! Ενώ στις διαδρομές του Ελευθεροχωρίου το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 13:08μ.μ. και 18:08μ.μ. συμπεριλαμβάνεται και πέρασμα από τη Λίμνη Νευρόπολη στο Παλαιοχώρι!

Εν αναμονή, λοιπόν, της σημαίας εκκίνησης..

Προσαρμοσμένη αναζήτηση