Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Εγκρίθηκε το 1ο έργο άνω του 1 εκατ. στο «Αντώνης Τρίτσης»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 05 Ιουνίου 2021 09:52 Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Εγκρίθηκε το 1ο έργο άνω του 1 εκατ. στο «Αντώνης Τρίτσης» (φωτογραφία αρχείου)

«Αγροτική Οδοποιία Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας» στον Άξονα «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών»…

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών το έργο με τίτλο «Αγροτική οδοποιία Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας» εντάχθηκε στον Άξονα «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών», του Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

Το Ποσό χρηματοδότησης είναι 1.025.110,00 € και οι άνθρωποι του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας έχουν κάθε λόγο να χαίρονται.

Το Φυσικό Αντικείμενο Έργου περιλαμβάνει: - τη βελτίωση τμημάτων αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας στις περιοχές:

α) από την Τ.Κ. Τιθορέας έως μετά την περιοχή Καλυβίων,

β) της Τ.Κ. Ελάτειας,

γ) της Τ.Κ. Λευκοχωρίου (δύο τμήματα αγροτικών οδών) και

δ) της Τ.Κ. Σφάκας, συνολικού μήκους αγροτικών οδών 7 χλμ. περίπου, που εξυπηρετούν αγροτικές καλλιέργειες και - την προετοιμασία φακέλου υποβολής αίτησης χρηματοδότησης

Διαβάστε την ανάρτηση του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας:

«Η πρώτη έγκριση χρηματοδότησης, ύψους 1.025.110,00€, από το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης για το έργο: "Αγροτική Οδοποιία Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας" είναι γεγονός! Μετά από σκληρή και στοχευμένη δουλειά αλλά και αγώνα δρόμου, για να προφθάσουμε εγκαίρως το αρχικό πλαίσιο καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής προτάσεων, οι κόποι μας ανταμείβονται!

Το εν λόγω έργο εντάχθηκε στον Άξονα "Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών" του Προγράμματος και περιλαμβάνει τη βελτίωση τμημάτων αγροτικής οδοποιίας του Δήμου μας στις ακόλουθες περιοχές:

1. Από την Τ.Κ. Τιθορέας έως μετά την περιοχή Καλυβίων.

2. Της Τ.Κ. Ελάτειας.

3. Της Τ.Κ. Λευκοχωρίου (δύο τμήματα αγροτικών οδών).

4. Της Τ.Κ. Σφάκας.

Οι αγροτικές οδοί που θα βελτιωθούν, συνολικού μήκους 7 χλμ. περίπου, εξυπηρετούν αγροτικές καλλιέργειες.

Πρόκειται για ένα έργο πνοής και μεγάλης σημαντικότητας για έναν αγροτικό Δήμο όπως ο δικός μας! Θα καλύψει πάγιες ανάγκες των κατοίκων μας και θα βελτιώσει αισθητά την καθημερινότητά τους.

Παρά την υποστελεχωμένη Τεχνική Υπηρεσία και τις εγγενείς δυσκολίες ο Δήμος μας αφουγκράστηκε τα προβλήματα των δημοτών και με γρήγορα αντανακλαστικά, σχέδιο και άμεσες ενέργειες κατάφερε να είναι ένας από τους λίγους Δήμους που υπέβαλλε πλήρες πακέτο προτάσεων για χρηματοδότηση με απτά αποτελέσματα!

Αναμένουμε την ένταξη και των υπόλοιπων προτάσεων που υποβάλαμε στο Πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης", ώστε να προωθήσουμε άμεσα έργα υποδομής που θα αλλάξουν συνολικά την εικόνα του Δήμου μας. Αλλάζουμε σελίδα... Αλλάζουμε την επόμενη μέρα...».

Περισσότερα ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com