Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο όχημα - πολυμηχάνημα στο αμαξοστάσιο του Δήμου Μακρακώμης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 05 Ιουνίου 2021 13:17 Νέο όχημα - πολυμηχάνημα στο αμαξοστάσιο του Δήμου Μακρακώμης

Δωρεά της «Οικογένειας Στεργίου ΑΕ»…

Ένα πολυμηχάνημα που μπορεί να βοηθήσει το έργο της Πολιτικής Προστασίας σε καθάρισμα, κλάδεμα δέντρων, αλλά και σε αποχιονισμούς και ως αλατιέρα, πρόσφερε στο δήμο Μακρακώμης, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Στεργίου της γνωστής εταιρίας «Οικογένειας Στεργίου ΑΕ», που κατάγεται από το Κυριακοχώρι.

Το όχημα παραδόθηκε ανήμερα της γιορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και πλέον βρίσκεται στη διάθεση του Δήμου να βοηθήσει στις αυξημένες υποχρεώσεις της πολιτικής προστασίας του, όπως επισημαίνει σε ευχαριστήριό του ο Δήμαρχος Γιώργος Χαντζής.

«Αγαπητέ κ. Δημήτρη Στεργίου

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση παραλάβαμε εκ μέρους της εταιρείας σας την ευγενική σας δωρεά.

Πρόκειται για ένα όχημα – πολυμήχανημα που έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί ως αλατιέρα - εκχιονιστικό – σκούπα δρόμων – κλάδεμα δένδρων – κόψιμο χόρτων και πλήθος άλλων λειτουργιών εντός και εκτός δρόμου που θα ενισχύσει τις προσπάθειες του Δήμου για την εξυπηρέτηση των δημοτών μας.

Θέλουμε να επισημάνουμε ότι, η δωρεά σας αυτή συμπίπτει χρονικά με τις αυξημένες ανάγκες της πολιτικής προστασίας του Δήμου μας και αποτελεί ακράδαντη απόδειξη της κοινωνικής σας ευαισθητοποίησης και λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την αξιέπαινη και ευγενική σας πράξη».