Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Kαραμπόλα τριών αυτοκινήτων στη Λαμία (BINTEO-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 08:06 Kαραμπόλα τριών αυτοκινήτων στη Λαμία (BINTEO-ΦΩΤΟ)

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κάποιος σοβαρά, ωστόσο τα αυτοκίνητα έπαθαν σοβαρές υλικές ζημιές - Έκλεισε το ρεύμα προς Δομοκό.

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 9:00΄ το πρωί της Τετάρτης (9/6) στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού, λίγο μετά τη γνωστή διασταύρωση του "ICE".

Και τα τρία αυτοκίνητα που εμπλέκονται στην καραμπόλα είχαν την ίδια κατεύθυνση, από Λαμία προς Δομοκό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport ο οδηγός του πρώτου αυτοκίνητου, ένα Audi A3, έκοψε ταχύτητα για άγνωστη αιτία, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του ο οδηγός με το πράσινο Hyundai που ακολουθούσε.

Το ίδιο συνέβη και με το τρίτο αυτοκίνητο, ένα Opel, ο οδηγός του οποίου επίσης δεν πρόλαβε να ακινητοποιήσει το όχημα και έπεσε με ταχύτητα πίσω από το πράσινο Hyundai, το οποίο στη συνέχεια το έριξε πάνω στις μπάρες.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες τα δυο από τα τρία αυτοκίνητα (Hyundai και Opel) έπαθαν σοβαρές υλικές ζημιές. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν οι οδηγοί, οι οποίοι όμως ήταν εμφανώς σοκαρισμένοι.

Η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στο ρεύμα προς Δομοκό μεχρι να αποσυρθούν τα ακινητοποιημένα οχήματα και η κυκλοφορία γινόταν από τη διασταύρωση του "ICE" προς τη διασταύρωση Σανατορίου, πάνω από το ΓΝ Λαμίας.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο που έγινε η καραμπόλα....