Επίσκεψη του Συνεκπροσώπου των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 20:17 Επίσκεψη του Συνεκπροσώπου των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ στη Λαμία

Ο Δημήτρης Πολιτόπουλος θα έχει συναντήσεις με Καραΐσκο και τοπικούς φορείς…

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαμιέων, Θύμιο Καραΐσκο, θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 10 Ιουνίου στις 12.00’ το μεσημέρι στο Δημαρχείο της πόλης, ο Συνεκπρόσωπος των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, Δημήτρης Πολιτόπουλος, συνοδευόμενος από τον Δημοτικό Σύμβουλο και Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Στασινό, Συντονιστή των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ στον Νομό Φθιώτιδας, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στην Κεντρική Ελλάδα.

Τα θέματα που αναμένεται να συζητηθούν αφορούν μεταξύ άλλων, την ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων και την αξιοποίηση της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Επίσης, την Παρασκευή 11 Ιουνίου στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του κ. Πολιτόπουλου με το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, ενώ στις 18:00’ θα υπάρξει συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Π.Ε. Φθιώτιδας.

Η περιοδεία του Συνεκπροσώπου των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, θα ολοκληρωθεί την ίδια μέρα στις 19.00’ με συνάντηση που έχει προγραμματιστεί με τους φορείς της Λαμίας όπου θα συζητηθούν περιβαλλοντικά θέματα, η εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην Οίτη, καθώς και το υπό ψήφιση νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση