Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα είπαν Καραΐσκος - Πολιτόπουλος για το περιβάλλον και την ανάπτυξη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 07:27 Τα είπαν Καραΐσκος - Πολιτόπουλος για το περιβάλλον και την ανάπτυξη

Διήμερη επίσκεψη του Συνεκπροσώπου των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ στη Λαμία για επαφές με στελέχη και φορείς…

Στη Λαμία και στο Δημαρχείο, προκειμένου να συζητήσει με το Δήμαρχο Θύμιο Καραΐσκο, βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Ιουνίου 2021, ο Συνεκπρόσωπος των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, Δημήτρης Πολιτόπουλος.

Ο κ. Πολιτόπουλος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στη Φθιώτιδα, συζητώντας με την τοπική κοινωνία και καταγράφοντας θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος, την τοπική ανάπτυξη και την ανακατανομή των πόρων. Παράλληλα πραγματοποιούνται συναντήσεις με στελέχη του κόμματος για την ετοιμασία καθόδου στις εκλογές όποτε και αν αυτές γίνουν.

Στη Λαμία βρήκε «ευήκοα ώτα» στο πρόσωπο του Δημάρχου, όπως σημείωσε μιλώντας στο LamiaReport ο κ. Πολιτόπουλος, στη συζήτηση για το μεγάλο θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων, την αξιοποίηση της Πανελλήνιας Έκθεσης κι άλλα θέματα που αφορούν τους «βασικούς πυλώνες περιβάλλον, κοινωνία, οικονομία».

«Η προστασία του περιβάλλοντος είναι στοιχείου πολιτισμού μιας κοινωνίας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καραΐσκος που χαρακτήρισε ευπρόσδεκτες όλες τις απόψεις για ζητήματα που ωφελούν την κοινωνία και τον πολίτη.

Δείτε το βίντεο:

Συνδετικός κρίκος στη συνάντηση Καραΐσκου - Πολιτόπουλου ήταν ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων και Μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ και εκπρόσωπος Στερεάς Ελλάδας, Παναγιώτης Στασινός, ενώ τον κ. Πολιτόπουλο συνόδευε και ο Συντονιστής Στερεάς Ελλάδας των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ Γιώργος Γιάννακας.

Οι συναντήσεις του Συνεκπροσώπου των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ θα συνεχιστούν στη Λαμία την Παρασκευή 11 Ιουνίου με διάφορους φορείς, ενώ την ίδια μέρα στις 19:00’ θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση στην μεγάλη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου για το περιβάλλον, τις ανεμογεννήτριες και το νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς.