Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Καμπάνες» σε ψητοπωλείο και γυμναστήριο που δε συμμορφώθηκαν με τα μέτρα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 07:50 «Καμπάνες» σε ψητοπωλείο και γυμναστήριο που δε συμμορφώθηκαν με τα μέτρα

Μετράνε παραβάσεις στην ΕΛ.ΑΣ….

Παραμένουν τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού, συνεχίζονται και οι έλεγχοι από τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, που μοιράζουν πρόστιμα, ενώ το τελευταίο 48ωρο είχαμε και τρεις συλλήψεις.

Στους παραβάτες των μέτρων κατά της covid ήταν και δύο επαγγελματίες της Στερεάς, καθώς σε μία περίπτωση ψητοπωλείο σε περιοχή του δήμου Χαλκιδέων, υπερέβη το ωράριο λειτουργίας και σε μία άλλη γυμναστήριο στη Βοιωτία, κατελήφθη να λειτουργεί μετά μουσικής!

Αντίστοιχα βεβαιώθηκαν πρόστιμα 3.000 και 2.000 ευρώ αντίστοιχα στους ιδιοκτήτες τους, ενώ δε σημειώθηκε κάποιο άλλο πρόστιμο προς πελάτες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το τελευταίο 48ωρο μόνο για μη χρήση μάσκας, στη Στερεά βεβαιώθηκαν 47 παραβάσεις, ενώ άλλοι πέντε πολίτες πιάστηκαν «εκτός ωραρίου».

«Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για την προστασία της δημόσιας υγείας», ενημερώνει η ΕΛΑΣ ενόψει και των ανακοινώσεων που αναμένονται την Παρασκευή από την Πολιτική Προστασία.