Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σήμερα η κηδεία του 24χρονου Στάθη - Συγκλονισμένη όλη η Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 09:44 Σήμερα η κηδεία του 24χρονου Στάθη - Συγκλονισμένη όλη η Λαμία

«Ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά...», λένε όσοι γνώριζαν τον Στάθη Γιαννακόπουλο, που «έφυγε» άδικα από τη μια στιγμή στην άλλη - Βαρύ το πένθος και στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδος και Ευρυτανίας, όπου η μητέρα του 24χρονου Έφη Καράντζαλη, είναι η Προϊσταμένη της Υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την απώλεια ενός νέου συμπολίτη μας, ο οποίος από μια κακιά στιγμή, χάθηκε για πάντα βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο τους δικούς του ανθρώπους αλλά και όλη τη Φθιώτιδα.

Η τοπική κοινωνία ειναι συγκλονισμένη από την αδόκητο χαμό του φοιτητή Στάθη Γιαννακόπουλου, που νωρίς το πρωί της Πέμπτης (10/6) έπεσε θύμα τροχαίου σε διασταύρωση μέσα στην πόλη.

Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για ένα από τα καλύτερα παιδιά της πόλης, που ήταν η ψυχή της παρέας και αυτός που θα έδινε ότι είχε και δεν είχε για τους φίλους χωρίς να περιμένει καποιο αντάλλαγμα. Πάντα με το χαμόγελο, ευγενικός, εργατικός. δοτικός.

Η κηδεία του Στάθη θα γίνει σήμερα Παρασκευή (11/6) στις 6:00' το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας, στη Λαμία.

Επίσης η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδος και Ευρυτανίας ενημερώνει, ότι τα γραφεία της θα κλείσουν για το κοινό σήμερα Παρασκευή, 11 Ιουνίου, λόγω πένθους, αφού η Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Έφη Καράντζαλη, ειναι η μητέρα του άτυχου 24χρονου.

Θερμά συλλυπητήρια από την Ηλεκτρονική μας Εφημερίδα σε όλη την οικογένεια.