Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φθιώτιδα: Πέντε μαθητές και τέσσερα ακόμη κρούσματα στη λίστα του ΕΟΔΥ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 12:53 Φθιώτιδα: Πέντε μαθητές και τέσσερα ακόμη κρούσματα στη λίστα του ΕΟΔΥ

Η διασπορά των τελευταίων 39 μολύνσεων της Στερεάς…

Στο δήμο Λαμιέων εντοπίζονται τα οκτώ από τα εννέα (9) τελευταία κρούσματα που «χρεώνει» ο ΕΟΔΥ στη Φθιώτιδα στο χάρτη της 10ης Ιουνίου.

Τα πέντε εξ αυτών είναι οι μαθητές που βρέθηκαν θετικοί μετά από τη διενέργεια rapid test των ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ στην πλατεία Ελευθερίας.  Επίσης στη λίστα είναι μια 25χρονη και μια 38χρονη που επίσης είχαν θετικό τεστ, αλλά και μία 42χρονη από τα rapid test της Κοινότητας Σταυρού.

Εκτός Λαμίας είναι μόνο ένας 75χρονος από την περιοχή του Μαρτίνου του Δήμου Λοκρών.

Στην υπόλοιπη Στερεά

Για μία ακόμη φορά η Εύβοια έχει τα περισσότερα από τα 39 συνολικά. Συγκεκριμένα στο νησί της Στερεάς εντοπίζονται τα 17. Στη Χαλκίδα είναι τα 8, στη Νέα Αρτάκη άλλα 2,  στα Ψαχνά και στη Λούτσα επίσης από 2 και από 1 σε Ιστιαία, Σκύρο και Νέα Στύρα. Ηλικίες από 13 έως 75 ετών με διάμεση τιμή τα 41 έτη.

Με διψήφιο αριθμό κρουσμάτων για μία ακόμη φορά η Βοιωτία, ωστόσο το ένα αποδείχθηκε ότι πρόκειται για το περιστατικό με την 64χρονη από τη Λαμία που κάποιος τρίτος ( ; ) χρησιμοποίησε το ΑΜΚΑ της στο Νοσοκομείο Θηβών! Γενικά η Θήβα έχει τα 7 και τα υπόλοιπα εντοπίζονται σε Άσπρα Σπίτια, Παραλία διστόμου και Σχηματάρι.

Τέλος τη λίστα κλείνει και πάλι η Φωκίδα, με δύο (2) νέα περιστατικά covid και ενώ η Ευρυτανία δείχνει «καθαρή» για 9η συνεχόμενη ημέρα! Πρόκειται για 69χρονο και 80χρονη στην Άμφισσα.