Δήμος Καμ. Βούρλων: Σκληρή γλώσσα από το Ν. Τριανταφύλλη μετά τη διαγραφή και ανεξαρτητοποίηση του

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 08:30 Δήμος Καμ. Βούρλων: Σκληρή γλώσσα από το Ν. Τριανταφύλλη μετά τη διαγραφή και ανεξαρτητοποίηση του

Απάντηση προς το Δήμαρχο Καμένων Βούρλων Γιάννη Συκιώτη και την παράταξη του, έδωσε στη δημοσιότητα το μέχρι πρότινος μέλος της «Πορείας Ανάπτυξης» και δημοτικός σύμβουλος Νίκος Τριανταφύλλης.

Η διαγραφή του στις 12 Μαΐου από την παράταξη, τον οδήγησε στην απόφαση δήλωσης ανεξαρτητοποίησης και πλέον ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, δίνει τη δική του διάσταση στα όσα τον οδήγησαν να μη στηρίξει αποφάσεις της δημοτικής αρχής με την οποία συμπορεύθηκε για 7 χρόνια και έφεραν τη διαγραφή του.

Ο ίδιος χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα και εκφράσεις κατά του επικεφαλής της παράταξης τον οποίο κατηγορεί για αλαζονική στάση και υπεύθυνο για όσα δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν από αυτά που είχαν υποσχεθεί ως συνδυασμός.

Διαβάστε το κείμενο που έστειλε στα ΜΜΕ ο κ. Τριανταφύλλης:

«Ξεκινήσαμε πριν 7 χρόνια περίπου μαζί, με διάθεση να θέσουμε τους εαυτούς μας στις υπηρεσίες των δημοτών. Μοναδικός αντίπαλος τα προβλήματα του τόπου.    

     Συμπορευτήκαμε και με τιμήσατε με την θέση του αντιδημάρχου . Μια θέση που ορίζει ο Δήμαρχος και με διατηρήσατε πέντε χρόνια. Εκτιμώ ότι υπηρέτησα με ανιδιοτέλεια τα καθήκοντα μου, κάτι που εκτιμήσατε και εσείς αλλά και  οι δημότες μας αφού με κατέταξαν πρώτο δημοτικό σύμβουλο.

     Σε μια ομάδα άξιων υποψηφίων ήμουν ο πρώτος που δήλωσα ότι θα συνεχίσουμε και στην νέα τετραετία μαζί. Μαζί για να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμά μας. Αφήνεται να εννοηθεί ότι η δική μου στάση οφείλεται στην μη αξιοποίηση μου. Αυτό είναι ένα ανυπόστατο επιχείρημα μια ανέντιμη συμπεριφορά, κάτι που σας χαρακτηρίζει γενικώς. Κύριε δήμαρχε μέχρι σήμερα στήριξα με τη θετική μου ψήφο τη δημοτική μας ομάδα (ψήφισα το 90% το δημοτικών αποφάσεων). Ήμουν κοντά στους δημότες γιατί ήταν υποχρέωσή μου να το κάνω. Ήμουν κοντά στη δημοτική παράταξη και σας παρότρυνα  να βρισκόμαστε ως δημοτική ομάδα και να συναποφασίζουμε, λέξη άγνωστη για σας προσωπικά, γιατί σας χαρακτηρίζει έπαρση, αλαζονεία και λειτουργείται στην ‘’άρχη του ενός ανδρός’’. Έκανα πολλές προσπάθειες να ομονοήσουμε και να συμπορευτούμε, σεβόμενος τους δημότες αλλά και τους άξιους συνεργάτες της δημοτικής παράταξης μας. Όλα σκοντάφταν στην δική σας αμετροέπεια, στην δική σας ανυπαρξία, στην δική σας αλαζονεία. Θέλω να ζητήσω συγνώμη στους συνδημότες για τις παλινωδίες ,τα ψεύδη και την απραξία . Ένιωθα ότι δεν μπορώ να συμμετέχω άλλο σε αυτή την παρωδία ,που θέλετε να συνεχίσετε εσείς προσωπικά στο μονόπρακτο έργο σας. Κύριε δήμαρχε να σας κάνω  λοιπόν γνωστό γιατί δεν μπορούμε να ήμαστε μαζί.

Είπαμε ή δεν είπαμε

 • ότι σε ένα μήνα θα αντικαταστήσουμε τις αμιαντοσωλήνες
 • υπάρχει στον ορίζοντα μελέτη για τις συνδέσεις νερού;
 •  Είπαμε ή δεν είπαμε
 •  ότι θα ολοκληρώσουμε την ανάπλαση του Αγίου Κων/νου ένα έργο που κάνατε δικό σας χωρίς να είναι.
 • Είπαμε ή δεν είπαμε
 • ότι μέχρι τον Οκτώμβρη του 2019 θα ολοκληρωθούν τα γήπεδα (Καμ. Βούρλα, Καινουρίου, Αγιος Κων/νος).
 •  Είπαμε ή δεν είπαμε
 • ότι θα αξιοποιήσουμε τις ιαματικές πηγές Καμ.Βούρλων. Στην απραξία μας η αγωνία του συλλόγου επαγγελματιών Καμ. Βούρλων ήταν καταλυτική .Κατάφερε να βρεθούν σε ένα τραπέζι υπουργός οικονομικών ,ΤΑΙΠΕΔ, σύλλογος επαγγελματιών και Δήμος.  Το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης  για το μέλλον τον ιαματικών της λουτρόπολης ήταν να επικοινωνεί ο σύλλογος με το ΤΑΙΠΕΔ και όχι ο Δήμος. Σοφά ίσως έκριναν ότι ο σύλλογος επαγγελματιών θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα.

Ειλικρινά τι έχουμε κάνει μέχρι σήμερα για το βιολογικό Καμ. Βούρλων;

Τι έχουμε κάνει επίσης μέχρι σήμερα  για την σύνδεση του Βιολογικού στο Μώλο;

Κύριε Δήμαρχε έχετε επισκεφτεί τον Άγιο Χαράλαμπο που μέχρι σήμερα οι κάτοικοι πίνουν νερό από τις υδροφόρες;

Έχετε επισκεφτεί επίσης τα χωριά του Δήμου μας και τι έχετε να πείτε σε αυτούς που δεν μπορούν να επισκεφτούν τις περιουσίες τους και τα κτήματά τους αφού οι δικές σας ενέργειες προσωπικά κατάφεραν να χάσουμε 250,000.00ευρώ για την αγροτική οδοποιία.

Αλήθεια τι έμπνευση είχατε να κάνατε το Σ.Μ.Α δίπλα σε κατοικημένη περιοχή Κόμνινα –Ρεγγίνι και μετά από την κατακραυγή του κόσμου αποσύρατε άρον άρον την έμπνευση σας.

Αλήθεια Δήμαρχε οι πανέμορφες παραλίες του δήμου μας που παραμένουν ελκυστικές και επισκέψιμες  για όλη την Ελλάδα τις εγκαταλείψατε. Η διατήρηση τους  οφείλεται μόνο στον εθελοντισμό των συλλόγων και στο φιλότιμο των δημοτών.

Είμαστε ή δεν είμαστε

 •  ο μοναδικός δήμος στην Ελλάδα που ο προϋπολογισμός του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι της επόμενης χρονιάς και κάθε φορά η προχειρότητά μας οδηγεί σε αναμορφώσεις.
 • Είμαστε ή δεν είμαστε
 • ο μοναδικός Δήμος που δεν έχουμε μελετήσει – δημοπρατήσει και ολοκληρώσει ένα έργο.
 •  Είμαστε ή δεν είμαστε
 •  ο μοναδικός Δήμος που παρά τις υποσχέσεις μας κάθε χρόνο αυξάνουμε τα τέλη των δημοτών. Το σύγχρονο και αναγκαίο έργο τοποθετήσεις λαμπτήρων LED έχετε αντιληφθεί ότι θα επιβαρύνει τους δημότες μας αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε 400,000.00ευρώ για 7 χρόνια; Διαλέξατε τον πιο δαπανηρό τρόπο. Κάποια κόστη θα βασανίζουν τους δημότες μας όταν εσείς θα ασκείται το επάγγελμα του γιατρού.
 • Είμαστε ή δεν είμαστε
 •  ο μοναδικός Δήμος στην Ελλάδα που πολλές – πάμπολλες αποφάσεις του Δ.Σ. παίρνουν την οδό των δικαστηρίων ζημιώνοντας  με αυτό τον τρόπο τους δημότες. Κύριε Δήμαρχε είχαμε - είχατε την δεύτερη ευκαιρία. Οι δύο κυβερνήσεις που υπήρξαν στην θητεία μας, άνοιξαν τους κρουνούς στήριξης, αλλά εσείς βρίσκεστε σε προσωπική ανυδρία ιδεών και προτάσεων.

Πρόγραμμα ΑΚΣΙΑ που  ξεχρέωσε το Δήμο μας:

 Φιλόδημος 1

Φιλόδημος 2(γήπεδα, παιδικές χαρές ,μηχανήματα δήμων κ.α).

Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης .

 Ευρωπαϊκά προγράμματα.

 Προγράμματα εθνικών πόρων.

Σκεφτείτε ότι συνδημότες μας είναι ο υπουργός οικονομικών κ.Σταικούρας που μας συμπαρίσταται αμέριστα και οι υφυπουργοί κ. Οικονόμου και κ. Πέτσας. Έχουμε επίσης μία Περιφέρεια που είναι κοντά στα προβλήματά μας.

‘’Κύριε’’ Δήμαρχε δεν μπορώ να σας ακολουθήσω στον ολισθηρό σας κατήφορο.

 Θα είμαι δίπλα στα προβλήματα των δημοτών με όλες μου τις δυνάμεις.

Θα είμαι δίπλα στις ανησυχίες και στον αγώνα των συναδέλφων δημοτικών συμβούλων. ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΦΕΙΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!!

Θα είμαι παρών και τώρα και στο μέλλον στα προβλήματα του Δήμου που αγαπώ.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com