Λαμία: «Μια δική σου στιγμή… για μια ολόκληρη ζωή» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 08:34 Λαμία: «Μια δική σου στιγμή… για μια ολόκληρη ζωή» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Δέκα λεπτά από το χρόνο μας, δίνουν ζωή σε κάποιον άνθρωπο. Όχι μόνο στην εθελοντική αιμοδοσία του δήμου μας, αλλά σταθερά... Ας κάνουμε αυτό το δώρο ζωής….», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, η οποία  γιορτάζεται στις 14 Ιουνίου, ο Δήμος Λαμιέων και το Γραφείο Εθελοντισμού, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, έκαναν εθελοντική αιμοδοσία το πρωί του Σαββάτου στη Λαμία.

Με σύνθημα λοιπόν «Μια δική σου στιγμή… για μια ολόκληρη ζωή» πολλοί συμπολίτες ανταποκρίθηκαν και έδωσαν αίμα προσφέροντας έτσι ένα δώρο ζωής στους συνανθρώπους μας, ειδικά τώρα που εξαιτίας της πανδημίας η ανεπάρκεια αποθεμάτων αίματος, έχουν οδηγήσει σε ιστορικό χαμηλό τη χώρα μας.


«Πάνω από όλα είναι μια πράξη αλληλεγγύης, μια πράξη αγάπης. Ας δώσουμε αίμα για τους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται. Όχι μόνο στην εθελοντική αιμοδοσία του δήμου μας, αλλά σταθερά. Γίνε εθελοντής αιμοδότης. Ίσως κάποτε, το χρειαστείς κι εσύ. Δέκα λεπτά από το χρόνο μας, δίνουν ζωή σε κάποιον άνθρωπο. Ας κάνουμε αυτό το δώρο ζωής…..», τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Λαμιέων.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε και φωτογραφίες από την εθελοντική αιμοδοσία που έγινε στη Λαμία στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση