Από την επίσκεψη του Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Κ. Μητσοτάκη στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 19:29 Από την επίσκεψη του Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Κ. Μητσοτάκη στη Λαμία

Στην πόλη της Λαμίας βρέθηκε την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021 ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και Γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Στυλιανός Κονταδάκης.

Η επίσκεψη του ξεκίνησε Ξεκίνησε από το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου τον υποδέχτηκαν ο Διοικητής Ανδρέας Κολοκυθάς και ο Υποδιοικητής Γεώργιος Καραβάνας, οι οποίοι και τον ενημέρωσαν για την λειτουργία του ιδρύματος, την πορεία των εμβολιασμών καθώς και για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλουν καθημερινά το ιατρονοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό.

Ακολούθησε επίσκεψη στον Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών. Οι δυο τους συνδέονται με μακρά φιλία και συνεργασία από τον καιρό της διακονίας του Σεβασμιώτατου στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Τελευταίος σταθμός των επισκέψεων ήταν ο Δήμος Λαμιέων, όπου συναντήθηκε με το Δήμαρχο Θύμιο Καραΐσκο, ενώ ενημερώθηκε για τα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και για το έργο που είναι σε εξέλιξη στον Δήμο. Ο δήμαρχος Λαμιέων ευχαρίστησε τον κ. Κονταδάκη για την αλλαγή του εκλογικού νόμου που προώθησε η κυβέρνηση καθώς και την εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της κεντρικής διοίκησης και της αυτοδιοίκησης.

Ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Φώσκολος αναφέρθηκε  στις προκλήσεις και τα μεγάλα στοιχήματα που έχει βάλει ο Δήμος, όπως η διοργάνωση του Ράλλυ Ακρόπολις που θα διεξαχθεί στην περιοχή μας .

Τον κ. Κονταδάκη συνόδευσαν ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Σπύρος Κωσταράς, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής  Επιτροπής Δ. Λαμιέων Ευάγγελος Μπλούνας καθώς και η Τομεάρχης Οργανωτικού Ν. Φθιώτιδας Ευμορφία Αυγερίου.

Ακολούθησε συνεδρίαση της ΔΕΕΠ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ με τη συμμετοχή του κ. Κονταδάκη, παρουσία του Βουλευτή του Νομού Θέμη Χειμάρα και του Προέδρου του ΚΚΠ Περιφέρειας Στ. Ελλάδας Δημητρίου Δρακάκη.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ευχαρίστησε τον Γραμματέα Οργανωτικού για την άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ κέντρου και περιφέρειας και αναφέρθηκε σε ζητήματα που απασχολούν την οργάνωση και τον νομό Φθιώτιδας  καθώς και στο γεγονός πως μετά από ένα και πλέον χρόνο πραγματοποιήθηκε η πρώτη δια ζώσης συνεδρίαση. Επιπλέον τόνισε την υποχρέωση όλων  για την στήριξη του μεγάλου μεταρρυθμιστικού έργου της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με κύριο σύνθημα “Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  βρίσκεται μέσα στην κοινωνία και αφουγκράζεται τους προβληματισμούς της”.

Ο Βουλευτής του Νομού κ. Θέμης Χειμάρας εξήρε την δύσκολη προσπάθεια των οργανώσεων μέσα στην πανδημία καθώς και την άψογη συνεργασία που υπάρχει με τα στελέχη που υπηρετούν σε κυβερνητικές  θέσεις, αναφέρθηκε στη  σωστή διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης από την κυβέρνηση, απάντησε σε ερωτήματα καθημερινότητας των πολιτών και ανέφερε πως είναι υποχρέωση όλων των κοινοβουλευτικών να στηρίξουν όλες τις νομοθετικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης.

Ο Γραμματέας Οργανωτικού κ. Στυλιανός Κονταδάκης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα στελέχη της παράταξης για την υποδειγματική και άψογη συνεργασία διατηρώντας ζωντανή την οργάνωση μέσα στην πανδημία. Αναφέρθηκε σε ζητήματα οργάνωσης αλλά και στην πρόθεση να υπάρξει ανανέωση της θητείας των οργάνων τον προσεχή Οκτώβριο μετά από απόφαση που ελήφθη σε κεντρικό επίπεδο  με την παρουσία του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη. Αναφέρθηκε στην μεγάλη αποδοχή της κυβέρνησης από την κοινωνία και τονίζοντας ότι  “Η κοινωνία είναι πιο ώριμη και έτοιμη από ποτέ να δεχθεί αλλαγές  και ότι “η κοινωνία και οι πολίτες έχουν ξεπεράσει πρακτικές του παρελθόντος” με αφορμή την πρόσφατη απεργία των συνδικαλιστών .

Στο τέλος, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ κ. Σπύρος Κωσταράς προσέφερε στον κ. Κονταδάκη ένα καλάθι με προϊόντα της περιοχή μας όπως κρασί από το Οινοποιείο Χαρτοδιπλωμένος, παραδοσιακά γλυκά και χειροποίητες χυλοπίτες από το εργαστήριο Μπισμπίκης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση