Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προσπάθησε να ληστέψει περίπτερο με ψεύτικο πιστόλι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 07:32 Προσπάθησε να ληστέψει περίπτερο με ψεύτικο πιστόλι

Συνελήφθη μαζί με μία ακόμη γυναίκα και με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών…

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Διστόμου - Αράχοβας - Αντίκυρας, συνελήφθη άμεσα την Παρασκευή (11-06-2021) τις πρώτες πρωινές ώρες, ένας άντρας, για απόπειρα ληστείας σε βάρος υπαλλήλου περιπτέρου της περιοχής.

Ειδικότερα ο ανωτέρω, μεταμεσονύχτιες ώρες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, με περιλαίμιο και γυαλιά ηλίου, αποπειράθηκε, με την απειλή πιστολιού, να αφαιρέσει χρηματικό ποσό, όμως λόγω της αντίδρασης της υπάλληλου, τράπηκε σε φυγή.

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών και η διενέργεια αναζητήσεων στην ευρύτερη περιοχή, είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος εντοπίστηκε να επιβαίνει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Εντός του οχήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι τύπου replica (απομίμηση), καθώς επίσης και τα γυαλιά ηλίου και το περιλαίμιο, που φορούσε κατά τη διάπραξη της απόπειρας ληστείας.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, μετέβη στο σημείο μία γυναίκα, η οποία ομοίως συνελήφθη, διότι στη κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες συσκευασίες, με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, οι οποίες, όπως προέκυψε, προορίζονταν για από κοινού χρήση με τον συλληφθέντα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας Λιβαδειάς.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.