Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φθιώτιδα: Νέες αποκαλύψεις για το βιασμό 11χρονης από 25χρονο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 09:02 Φθιώτιδα: Νέες αποκαλύψεις για το βιασμό 11χρονης από 25χρονο

Παγωμένη η κοινωνία της Φθιώτιδας παρακολουθεί μία υπόθεση που προκαλεί ντροπή και αηδία, με το βιασμό 11χρονης από νεαρό άνδρα 25 ετών.

Ο 25χρονος που συνελήφθη αργά το βράδυ της Πέμπτης (10/6) φέρεται λίγες ημέρες νωρίτερα να είχε προσεγγίσει μέσω διαδικτυακών μηνυμάτων την 11χρονη και με την πρώτη ευκαιρία της συνάντησής τους να της επιτέθηκε δύο φορές προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Μάλιστα στη μία απόπειρα φαίνεται να τον αποθάρρυνε το γεγονός ότι υπήρχαν κι άλλα άτομα στο χώρο όπου συνάντησε τη μικρή, γι αυτό και λίγη ώρα αργότερα κατάφερε να εγκλωβίσει το κοριτσάκι μέσα σε ένα ασανσέρ, όπου προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 11χρονης.

Στη συνέχεια ο 25χρονος απείλησε την μικρή να μην πει τίποτα σε κανέναν, ενώ ο ίδιος μέσω μηνυμάτων συνέχισε να την παρενοχλεί. Για αυτό τόσο το κινητό τηλέφωνο του 25χρονου, όσο και ο φορητός υπολογιστής του κατασχέθηκαν και θα γίνουν «φύλλο και φτερό» προκειμένου να «μιλήσουν» για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport υπάρχουν μηνύματα που φέρεται να «καίνε» τον νεαρό άνδρα.

Το κοριτσάκι φέρεται να μίλησε πρώτα στην ψυχολόγο του σχολείου και στη συνέχεια μαζί με τους γονείς ενημέρωσαν την αστυνομία.

Ο κατηγορούμενος κάτω από άκρα μυστικότητα μεταφέρθηκε την Παρασκευή στο Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί, σε Ανακριτή και Εισαγγελέα, την Τετάρτη 16 Ιουνίου.