Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Από το Εφετείο Αθηνών η νέα Πρόεδρος του Εφετείου Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 08:28 Από το Εφετείο Αθηνών η νέα Πρόεδρος του Εφετείου Λαμίας

Άλλαξαν οι Πρόεδροι του Πρωτοδικείου…

Δημοσιοποιήθηκαν οι αποφάσεις του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου σχετικά με τις μεταθέσεις και τις τοποθετήσεις Δικαστικών Λειτουργών στα Εφετεία και τα Πρωτοδικεία της χώρας.

Στο Εφετείο Λαμίας έρχεται ως Πρόεδρος, η Βαρβάρα Πάπαρη με μετάθεση από το Εφετείο της Αθήνας. Επιπλέον ενισχύεται με τους Εφέτες Σοφία Πλατάκη που μετατέθηκε από την Πάτρα και Αλέξανδρο Οικονόμου που μετατέθηκε από το Εφετείο Θράκης. Αντίθετα φεύγει από τη Λαμία για τη Θεσσαλονίκη η Ελένη Τσίτσιου.

Αλλαγή σκυτάλης στο Πρωτοδικείο Λαμίας με τις τρεις Δικαστικούς με το βαθμό του Προέδρου Πρωτοδικών να αλλάζουν έδρα. Συγκεκριμένα οι κυρίες Μαριάννα Μπέη, Μαρία Γάκη και Μαρία Ζάχου μετατίθενται στα Πρωτοδικεία Καρδίτσας, Τρικάλων και Κατερίνης, αντίστοιχα. Στις θέσεις τους έρχονται από το Πρωτοδικείο Αθηνών οι, Διονύσης Ρεπούσης, Ηρακλής Μέτσκας και Αικατερίνη Μασσάλη.

Στους Πρωτοδίκες φεύγουν τρία άτομα και έρχονται δύο και από το νέο δικαστικό έτος το Πρωτοδικείο Λαμίας αναμένεται να λειτουργήσει με εφτά αντί οκτώ Πρωτοδίκες. Όσον αφορά τις μεταθέσεις, η Αντωνία Σουρλίγκα μετατίθεται στην Ευρυτανία, η Βαΐα - Παρασκευή Κουκουλέτσου στην Κοζάνη και η Ελένη Πυργάκη στη Χαλκίδα. Έρχονται οι, Αγνή Γκατζοφλια από το Πρωτοδικείο της Σάμου και ο Δημήτριος Γεωργιάδης από το Πρωτοδικείο Κέρκυρας. Τη θέση του Παρέδρου Πρωτοδικείου που προβλέπεται, θα καλύψει ο απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών Θεοδόσης Πάπαρης.