Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μία θέση στην Πολιτική Προστασία ΠΕ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 11:47 Μία θέση στην Πολιτική Προστασία ΠΕ Φθιώτιδας

Επαναπροκήρυξη θέση ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων στην ΠΕ Ευρυτανίας…

Την πρόσληψη ενός (1) ατόμου με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών και συγκεκριμένα λόγω της παράτασης κήρυξης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας Δήμων, ανακοίνωσε η ΠΕ Φθιώτιδας.

Η θέση είναι στην Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Π.Στ.Ε. (με έδρα τη Λαμία), με ειδικότητα ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού και η διάρκεια της σύμβασης θα είναι μέχρι ι 26/10/2021.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν απλή αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Το έντυπο αιτήσεως προς χρήση των υποψηφίων βρίσκεται στο παράρτημα της παρούσας . Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από την Τετάρτη 16/6/2021 έως και το Σάββατο 19/6/2021.

Περισσότερα ΕΔΩ.

Επίσης από την ΠΕ Ευρυτανίας, επαναπροκηρύχθηκε η θέση ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου για σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου χρονικής διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών της.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) ή αυτοπροσώπως κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στη Διεύθυνση Διοικητικού- Οικονομικού (Τμήμα Διοίκησης, Προσωπικού και Μισθοδοσίας) της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας, Γεωργίου Καραϊσκάκη 1, Καρπενήσι Τ.Κ. 36100 (Πληροφορίες: 2237350718, 2237350729).

Η αίτηση συμμετοχής και η σχετική τυχόν υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 (Α΄75) που θα υποβληθούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο θα πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζονται υπογεγραμμένες, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις ή υπεύθυνες δηλώσεις δεν γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως και 20-06-2021.

Περισσότερα ΕΔΩ.