Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Παράταση της θητείας του Αντιδημάρχου Σεραφείμ Γκενεράλη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 08:10 Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Παράταση της θητείας του Αντιδημάρχου Σεραφείμ Γκενεράλη

Με απόφαση της Δημάρχου Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασίας Στιβακτή, παρατείνεται η θητεία του άμισθου Αντιδημάρχου Σεραφείμ Γκενεράλη του Ιωάννη έως 30-09-2021.

Στον κ. Γκενεράλη είχαν ανατεθεί αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Αμφίκλειας τον περασμένο Ιούνιο στο πλαίσιο της καλύτερης λειτουργίας του Δήμου.

Ειδικότερα έχει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

• Να παρακολουθεί κατ΄ εξουσιοδότηση της Δημάρχου την εξέλιξη των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στην Δημοτική Ενότητα Αμφίκλειας.

• Να μεριμνά για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται στην Δημοτική Ενότητα Αμφίκλειας.

• Να συνεργάζεται με τη Δήμαρχο και τους καθ’ ύλην υπεύθυνους Αντιδημάρχους για θέματα αρμοδιότητάς του στην Δημοτική Ενότητα Αμφίκλειας όπως π.χ. επίβλεψη και λειτουργία Υπηρεσιών άρδευσης, ύδρευσης, αποχέτευσης, ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας.

• Να υπογράφει με εξουσιοδότηση του Δημάρχου, βεβαιώσεις, πιστοποιητικά και λοιπά διοικητικά έγγραφα που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της Δημοτικής Ενότητας.

• Να συνεργάζεται με τους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων και τους εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους.

• Να ασκεί κάθε άλλη αρμοδιότητα που μπορεί να του μεταβιβάζει με απόφασή του η Δήμαρχος, που αφορά την Δημοτική Ενότητα Αμφίκλειας