Συνέλαβαν τον αλλοδαπό στο πάρκο με την «πραμάτειά» του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 08:48 Συνέλαβαν τον αλλοδαπό στο πάρκο με την «πραμάτειά» του

24 αυτοσχέδιες έτοιμες για πούλημα. Σύλληψη καλλιεργητή κάνναβης στον Δήμο Κύμης - Αλιβερίου…

Ένας αλλοδαπός συνελήφθη την Τετάρτη (16-06-2021) αργά το απόγευμα στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον συγκεκριμένο άνδρα σε πάρκο της περιοχής και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 24 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Οι εν λόγω συσκευασίες είχαν κυμαινόμενο βάρος από 1,1 έως 1,7 γραμμαρίων, ενώ το συνολικό μεικτό βάρος της ναρκωτικής ουσίας που κατασχέθηκε είναι 31,2 γραμμάρια.

Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε ο συλληφθείς στερούταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη Χώρα μας.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Σύλληψη καλλιεργητή

Επιτυχία για το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης - Αλιβερίου με τη σύλληψη το μεσημέρι άνδρα που καλλιεργούσε και είχε στην κατοχή του ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχειών, πραγματοποίησαν νομότυπη έρευνα στην οικία του, όπου στον αύλιο χώρο αυτής, βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν:

• έξι (6) δενδρύλλια κάνναβης, μετά πλήρους ριζικού συστήματος, ύψους έως και 1,10 μέτρων, καλλιεργημένα στο έδαφος και

• τέσσερα (4) δενδρύλλια κάνναβης, μετά πλήρους ριζικού συστήματος, ύψους έως 50 εκατοστών, εμφυτευμένα σε ισάριθμες γλάστρες.

Επιπλέον, στο εσωτερικό της οικίας βρέθηκε και κατασχέθηκε μια αυτοσχέδια συσκευασία από αλουμινόχαρτο, που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σημειώνεται ότι ο ανωτέρω, έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Τέλος, μεσημβρινές ώρες επίσης στη Χαλκίδα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας άνδρας και μία γυναίκα, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε να κατέχουν από κοινού και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση