Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Στο δρόμο της ανάπτυξης αξιοποιώντας όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 08:10 Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Στο δρόμο της ανάπτυξης αξιοποιώντας όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία

Η ανάρτηση της Δημάρχου Αθανασίας Στιβακτή για τη χρηματοδότηση μέσα από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» της βελτίωσης των υποδομών ύδρευσης του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, με το ποσό των 4.714.576,78€:

«Ακόμη μία χρηματοδότηση, ύψους 4.714.576,78€, εγκρίθηκε για τον Δήμο μας μέσω του Αναπτυξιακού Προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης" και αφορά το έργο: "Βελτίωση των υποδομών ύδρευσης του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας"!

Το παραπάνω έργο, που εντάχθηκε στην Πρόσκληση ΑΤ01 με την αριθ. πρωτ. 23017/2020/17-06-2021 Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, περιλαμβάνει τα ακόλουθα υποέργα:

- Υποέργο 1: "Αντικατάσταση - επέκταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Αμφίκλειας", συνολικού μήκους των νέων αγωγών 2.594μ.

- Υποέργο 2: "Αντικατάσταση - εκσυγχρονισμός εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Κάτω Τιθορέας", συνολικού μήκους των νέων αγωγών 12.542μ.

- Υποέργο 3: "Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Ελάτειας", συνολικού μήκους των νέων αγωγών 16.568μ.

- Υποέργο 4: "Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Μπράλου", συνολικού μήκους των νέων αγωγών 10.000μ.

- Υποέργο 5: "Δαπάνη για την κάλυψη λειτουργικών εξόδων για τη σύναψη προγραμματικών συμβάσεων με τις "Αμφικτυονίες Α.Ε."

Με την υλοποίηση των υποέργων θα εκσυγχρονιστεί το δίκτυο ύδρευσης στις συγκεκριμένες Κοινότητες και θα αντικατασταθούν τα τμήματα που αποτελούνται από πεπαλαιωμένη τεχνολογία και υλικά, με αποτέλεσμα να μειωθούν οι βλάβες, να αυξηθεί η πίεση και να βελτιωθεί η ποιότητα του παρεχόμενου νερού. Ευχαριστούμε τον Υπουργό για την άμεση έγκριση του έργου και τη δυνατότητα που μας δίνει να αντικαταστήσουμε βασικά έργα υποδομής, που θα αλλάξουν προς το καλύτερο την καθημερινότητα των δημοτών μας!

Η ετοιμότητα και η αμεσότητα στην υποβολή των φακέλων και η σωστή αξιοποίηση των κατάλληλων χρηματοδοτικών εργαλείων μας οδηγεί σταθερά και ανοδικά στον δρόμο της ανάπτυξης..»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση