Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Το φόρτωσε ο γερανός (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 08:22 Λαμία: Το φόρτωσε ο γερανός (ΦΩΤΟ)

Τι πρέπει να γνωρίζουν οδηγοί και επιβατικό κοινό των αστικών συγκοινωνιών τις ημέρες που θα διαρκέσουν τα έργα…

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Λαμίας, έφεραν τα έργα που γίνονται περιμετρικά της πλατείας Πάρκου.

Από την Τετάρτη 16 Ιουνίου ξεκίνησε η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων και η αντικατάσταση των πλακών, με αποτέλεσμα να έχουν μεταφερθεί και οι στάσεις των Αστικών Λεωφορείων από την πλατεία Πάρκου στην οδό Καποδιστρίου και Λεωνίδου.

Η προσωρινή μετακόμιση των στάσεων έχει ως αποτέλεσμα να απαγορεύεται η στάθμευση των οχημάτων στην οδό Καποδιστρίου μέχρι την οδό Λεωσθένους, όπου το τελευταίο 48ωρο ήταν παρκαρισμένο το κόκκινο αυτοκίνητο της φωτογραφίας. Του βεβαιώθηκε παράβαση, αφαιρέθηκαν οι πινακίδες και εφόσον δε βρέθηκε ο ιδιοκτήτης του φορτώθηκε με γερανό για να διευκολυνθούν οι αστικές συγκοινωνίες και γενικότερα η κυκλοφορία.

Για την ενημέρωση των οδηγών και του επιβατικού κοινού, από το σημείο αυτό, αναχωρούν τα λεωφορεία για Αγία Παρασκευή - Βιομηχανική - Ροδίτσα - Νέα Μαγνησία αλλά και για Κόμμα - Μοσχοχώρι - Νέο Κρίκελλο - Βαρδάτες και φυσικά απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση.

Από την οδό Λεωνίδου (ομοίως απαγορεύεται και εδώ η στάθμευση), αναχωρούν τα λεωφορεία για Ανθήλη - Αγ. Αποστόλους Κ. Καλυβίων - Σταθμό ΚΤΕΛ - ΙΚΑ.

Για τα δρομολόγια προς Σταυρό, Φραντζή και Άγιο Λουκά, για μερικές ημέρες οι υπάλληλοι των Αστικών Συγκοινωνιών Λαμίας θα ενημερώνουν το κοινό από πού θα μπορούν να επιβιβάζονται στην ανατολική πλευρά του Πάρκου (από Φαρμακείο Δασκαλόπουλου), καθώς τα διερχόμενα λεωφορεία έχουν μοναδική διέξοδο το δρόμο ήπιας κυκλοφορίας προκειμένου να χρησιμοποιήσουν την οδό Βενιζέλου.

Σημειώνουμε τέλος ότι έχει γίνει ειδική διαγράμμιση στην οδό Χατζοπούλου από Λεωσθένους έως Λεωνίδου, για τη στάθμευση των αυτοκινήτων Δικαστικών και Δικηγόρων.