ΓΕΛ Φθιώτιδας: Με υψηλά ποσοστά συμμετοχής συνεχίζονται οι Πανελλαδικές

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 08:15 ΓΕΛ Φθιώτιδας: Με υψηλά ποσοστά συμμετοχής συνεχίζονται οι Πανελλαδικές

Σήμερα το δεύτερο self test για τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων…

Στα μαθήματα της Κοινωνιολογίας, της Χημείας και της Πληροφορικής εξετάστηκαν σήμερα (18/6) οι υποψήφιοι των ΓΕΛ στις Ομάδες Ανθρωπιστικών Σπουδών, Θετικών Σπουδών-Σπουδών Υγείας και Σπουδών Οικονομίας-Πληροφορικής, αντίστοιχα.

Στη Φθιώτιδα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, έδωσαν 1.029 υποψήφιοι/ες με το ποσοστό της συμμετοχής να φτάνει το 93,5%.

Για αυτή την εβδομάδα οι υποψήφιοι και υποψήφιες των Γενικών Λυκείων δεν έχουν άλλο μάθημα, καθώς η προσπάθειά τους (πλην των ειδικών μαθημάτων) θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 22 Ιουνίου με Ιστορία, Φυσική και Οικονομία για τις Ομάδες Προσανατολισμού αντίστοιχα όπως τις αναφέρουμε πιο πάνω.

Μην ξεχνάμε ότι σήμερα Παρασκευή 18 Ιουνίου οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να κάνουν το δεύτερο self test με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από την Παρασκευή 18 έως τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021.

Για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων το δεύτερο test θα γίνει το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από το Σάββατο 19 έως την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021.

Οι μαθητές και μαθήτριες των ΓΕΛ έχουν για την ίδια μέρα, Σάββατο 19 Ιουνίου, να δώσουν κάποιο από τα παρακάτω μαθήματα:

Ανατομία - Φυσιολογία ΙΙ

Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Δίκτυα Υπολογιστών

Αρχές Βιολογικής Γεωργίας

Προσαρμοσμένη αναζήτηση