Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Ροδίτσας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 08:20 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Ροδίτσας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα  στον Ανισόπεδο (Α/Κ) Κόμβο Ροδίτσας, για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών βαριάς συντήρησης οδοστρώματος.

Ειδικότερα, από την Τετάρτη 23 Ιουνίου έως και την Δευτέρα 12 Ιουλίου, θα ισχύσει αποκλεισμός στους κλάδους εισόδου  του Α/Κ Ροδίτσας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο από τον  Α/Κ Ροδίτσας με κατεύθυνση προς Λάρισα, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λαμίας-Λιβαδειάς έως την  βόρεια κυκλική πλατεία κι εν συνεχεία μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Στυλίδας-Λαμίας θα οδηγούνται έως τον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Αγ. Παρασκευής) από όπου θα εισάγονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο.

Αντίστοιχα οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο από τον Α/Κ Ροδίτσας με κατεύθυνση προς Αθήνα θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων προκειμένου να ακολουθήσουν την παραπάνω αναφερθείσα πορεία έως τον Α/Κ Αγ. Παρασκευής από όπου θα εισάγονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο. Εναλλακτικά, προτείνεται να κατευθυνθούν μέσω του δεξιού παράπλευρου δικτύου και μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων να οδηγούνται  μέχρι τον Α/Κ Μπράλου από όπου θα εισάγονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο και θα συνεχίζουν την πορεία τους προς Αθήνα.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.          

Προσαρμοσμένη αναζήτηση