Δεν ξέχασαν τον ήρωα Γιώργο Ανδριτσόπουλο οι συνάδελφοί του

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 08:50 Δεν ξέχασαν τον ήρωα Γιώργο Ανδριτσόπουλο οι συνάδελφοί του

Την 18/06/2021 συμπληρώθηκαν οχτώ χρόνια από την ημέρα που ο Ήρωας Ανθυπαστυνόμος Ανδριτσόπουλος Γεώργιος έπεσε κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στο Δίστομο Βοιωτίας, περνώντας στο Πάνθεον των Ηρώων της Ελληνικής Αστυνομίας.

 Η Οικογένεια του Γιώργου Ανδριτσόπουλου, το Δ.Σ. και τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, ο Ταμίας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και Προέδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας Γιώργος Κουλιάκης, ο Προέδρος της Ένωσης Αστυνομικών Φθιώτιδας Νικόλαος Τριανταφύλλης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος, ο Βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, Ταξίαρχος Μιχαήλ Τσάτσης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, Ταξίαρχος Νικόλαος Τρικαλίτης, συνάδελφοι και συμπολίτες του ήρωα αστυνομικού, έδωσαν το παρών στην επιμνημόσυνη δέηση που τελέσθηκε στο Δίστομο Βοιωτίας την Πέμπτη 17/06/2021, αποτίοντας ελάχιστο φόρο τιμής στον Ήρωα Ανθυπαστυνόμο.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας τα μέλη της Ενώσεως Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, Αστυνομικοί από το σύνολο των υπηρεσιών της Δ.Α. Βοιωτίας συμμετείχαν σε ποδοσφαιρικό αγώνα, στο πλαίσιο των αθλητικών δραστηριοτήτων τις οποίες διοργανώνει η ΕΑΣΥΒ τον Ιούνιο κάθε έτους, προς τιμήν του Ήρωα Ανθ/μου Γεωργίου Ανδριτσόπουλου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και ο Γενικός Γραμματέας Ρήγας Ουσταμπασίδης.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους ο Πρόεδρος της ΕΑΣΥΒ Ζαχαρίας Καρακώστας και ο Γεν. Γραμματέας Παναγιώτης Δήμου «Οχτώ χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο Ήρωας Ανθυπαστυνόμος Ανδριτσόπουλος Γεώργιος θυσίασε τη ζωή του υπερασπιζόμενος τις ζωές των συναδέλφων του και την κοινωνική ασφάλεια των συμπολιτών του.

 Η φλόγα της ανάμνησής του θα παραμένει άσβεστη στο διάβα του χρόνου.

Η παρακαταθήκη του, αποτελεί χρέος ιερό για όσους υπηρετούν στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας : ‘’Eἷς οἰωνός ἄριστος, ἀμύνεσθαι περί Πάτρης’’».

Από την ΕΑΣΥΒ εκφράζονται θερμές ευχαριστίες για την αρωγή τους, την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, την εταιρεία Αλουμίνιο της Ελλάδος, το κρεοπωλείο Τζουνάρας, το ψητοπωλείο ‘’Κοψίδια’’ και την Ακαδημία ποδοσφαίρου WEMBLEY.

Στις εκδηλώσεις τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που προβλέπονται κατά της covid-19.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση