Σε Λαμία και Μαρτίνο τα δύο τελευταία κρούσματα covid στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 10:26 Σε Λαμία και Μαρτίνο τα δύο τελευταία κρούσματα covid στη Φθιώτιδα

Η διασπορά των 21 νέων μολύνσεων στη Στερεά Ελλάδα…

Σαφής μείωση των κρουσμάτων σε όλη τη χώρα, καταγράφεται τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού χωρίς όμως να λείπουν από τα περισσότερα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας.

Έτσι και στη Στερεά Ελλάδα υπάρχει μια σταθερότητα που μεταφράζεται γύρω στα 20 με 30 νέα κρούσματα στις 4 από τις 5 Περιφερειακές Ενότητες, καθώς ο νομός Ευρυτανίας είναι covid - free από την 1η Ιουνίου.

Γεγονός είναι επίσης ότι αυτό το μέσο όρο ανεβάζουν οι Περιφερειακές Ενότητες Εύβοιας και Βοιωτία. Αντίθετα στη Φθιώτιδα έχει καταγραφεί η σημαντική μείωση των κρουσμάτων τόσο αριθμητικά, όσο και σε επίπεδο σοβαρών νοσήσεων, σύμφωνα με την εικόνα που αποτυπώνεται στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Το τελευταίο 24ωρο που καταγράφει ο ΕΟΔΥ στη Φθιώτιδα χρεώνονται μόλις δύο (2) νέα περιστατικά. Πρόκειται για 41χρονο στη Λαμία και 60χρονο στο Μαρτίνο.

Ομοίως με λίγα περιστατικά αποτυπώνεται στο χάρτη του Οργανισμού η Φωκίδα. Αυτή τη φορά με ένα (1) νέο περιστατικό σε 11χρονη στην Άμφισσα.

Σε μονοψήφια νούμερα κινείται τις τελευταίες τρεις ημέρες και η Βοιωτία. Μια 23χρονη και ένας 43χρονος στη Θήβα, ένα 3χρονο παιδί στην Παραλία Διστόμου, ένα 10χρονο αγόρι στο Κυριάκι, ένας 42χρονος στα Βάγια και ένας αλλοδαπός 51 ετών στο Σχηματάρι, συνθέτουν την τελευταία 6αδα που καταγράφεται από τον ΕΟΔΥ.

Τέλος από τα 12 κρούσματα που χρεώνονται στην Εύβοια, τα 9 είναι στη Χαλκίδα με ηλικίες από 13 έως 51 ετών και διάμεση τιμή τα 24 χρόνια. Τα υπόλοιπα τρία είναι στα Νέα Στύρα (17χρονη), Βασιλικό (22χρονη αλλοδαπή) και Κάρυστο (29χρονη).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση