Χωρίς ρεύμα είκοσι Κοινότητες στην Καρδίτσα από το ισχυρό μπουρίνι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 11:47 Χωρίς ρεύμα είκοσι Κοινότητες στην Καρδίτσα από το ισχυρό μπουρίνι

Βοήθεια συνεργείων από όμορους νομούς μαζί με τη Φθιώτιδα…

Σε αγώνα δρόμου με την συμμετοχή βοήθειας από γειτονικούς νομούς, βρίσκονται τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου να αποκαταστήσουν τις βλάβες και να ομαλοποιηθεί η ηλεκτροδότηση, σε δεκάδες τοπικές κοινότητες των Δήμων Καρδίτσας, Παλαμά και Σοφάδων.

Σύμφωνα με το KarditsaLive.Net που επικοινώνησε με τον Διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ στο νομό Καρδίτσας κ. Κολοβό, η πόλη της Καρδίτσας, από αργά το βράδυ της Κυριακής δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα ηλεκτροδότησης, αλλά παραμένουν σημαντικά προβλήματα στην περιφέρεια.

Όλα τα συνεργεία βρίσκονται επί ποδός και έχει επιστρατευτεί στελεχιακό δυναμικό και από τους νομούς Τρικάλων, Λάρισας και Φθιώτιδας, καθώς τα ανοιχτά μέτωπα είναι πάρα πολλά. Σιγά-σιγά, συνέχισε ο κ. Κολοβός, θα αρχίσει να δίνεται ρεύμα και πιστεύουμε ότι από το μεσημέρι και μετά οι περισσότεροι οικισμοί θα ηλεκτροδοτηθούν, με την πλήρη αποκατάσταση να υπολογίζεται τις απογευματινές ώρες.

Σημειώνουμε ότι το ξημέρωμα της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος (21/6) βρήκε τουλάχιστον 20 με 25 τοπικές κοινότητες χωρίς ηλεκτροδότηση, για περισσότερες από 12 ώρες και η κατάσταση αυτή συνεχίζεται. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε από της πρωτοφανούς έντασης μπουρίνι, το απόγευμα της Κυριακής, που έφερε πτώσεις δέντρων σε καλώδια του ΔΕΔΔΗΕ που κόπηκαν αλλά και κολώνες που κατέπεσαν από τις ριπές του ανέμου.

Ο δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου ανέφερε ότι όλα τα χωριά που δεν είχαν χθες ρεύμα συνεχίζουν να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση, ενώ την ίδια εικόνα έδωσε για τα χωριά του Δήμου Καρδίτσας, ο αντιδήμαρχος κ. Κουρτεσιώτης. Παράλληλα πληροφορίες από κατοίκους του Δήμου Σοφάδων μιλάνε για ανάλογη κατάσταση στα προβληματικά σημεία που καταγράφηκαν χθες.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση