Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επετειακή εκδήλωση για τον αγωνιστή της Επανάστασης Οδυσσέα Ανδρούτσο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 09:07 Επετειακή εκδήλωση για τον αγωνιστή της Επανάστασης Οδυσσέα Ανδρούτσο

Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας, ο Δήμος Λοκρών και η Κοινότητα Λιβανατών συνδιοργάνωσαν επετειακή εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση στην Ιερά Μονή Μεταμόρφωσης Σωτήρος Λιβανατών με θέμα τον Οδυσσέα Ανδρούτσο.
 
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λιβανατών Τάσος Μαζιώτης, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Οικονόμου, ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης κι ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας.
 
Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν η Ηγουμένη Ειρήνη και ο γιατρός Δημήτρης Αγγελής.
 
Ακολούθησε παράσταση του Δημοτικού Σχολείου Λιβανατών με θέμα από το Κρυφό Σχολείο στην Τηλεκπαίδευση υπό το συντονισμό του Διευθυντή Δημήτρη Κονούκλα.
 
Η εκδήλωση έκλεισε με αποφώνηση του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ Συμεών.
 
Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λοκρών Μιχάλης Παπανικολάου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Κώστας Καραγιάννης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών Μάιτα Γιαννοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Κώστας Ντέλιος, η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Βάσω Σίμου Παλαιολόγου, η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δημοτικού Ωδείου Αταλάντης Έλενα Κυριάκου, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαρία Τζανακάκη, ο Δημοτικός σύμβουλος Κώστας Σούλιας, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών, η Διοικητής του Λιμενικού Τμήματος Σκάλας Αταλάντης, ιερείς της περιοχής, εκπαιδευτικοί και πολλοί κάτοικοι.