Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το «ευχαριστώ» των γονέων της Αταλάντης στο Φώτη Σερέτη για τον παιδίατρο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 08:34 Το «ευχαριστώ» των γονέων της Αταλάντης στο Φώτη Σερέτη για τον παιδίατρο

Το ενδιαφέρον που επέδειξε ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης, στη λύση ενός σημαντικού προβλήματος που δημιουργήθηκε στην κοινωνία του Δήμου Λοκρών, όπως η μη ύπαρξη παιδίατρου στο ΚΥ Αταλάντης και η άμεση αντιμετώπισή του, δεν πέρασε απαρατήρητο από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΔΣ και του 2ου Νηπιαγωγείου Αταλάντης.

Διαβάστε το ευχαριστήριο, το οποίο κοινοποίησαν και στον Υπουργό υγείας Βασίλη Κικίλια και υπογράφουν ο Πρόεδρος Δημήτρης Νικολάου και η ΓΓ Μαριλένα Παπαχρήστου:

«Το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου εκφράζουμε δημόσια τις Θερμές μας ευχαριστίες για την ανταπόκριση σας στο αίτημα μας για την κάλυψη της Θέσης παιδιάτρου στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης. Στην έλλειψη που δημιουργήθηκε σε ένα κρίσιμο χρονικό διάστημα λόγω και της υγειονομικής κρίσης του Covid-19, η κατανόηση που δείξατε στο σημαντικό κενό της υγειονομικής περίθαλψης των παιδιών μας και η θετική διάθεση, τόσο για την άμεση κάλυψη από ιδιώτη ιατρό, όσο και για την προκήρυξη της μόνιμης Θέσης που είναι τόσο αναγκαία για την περιοχή μας, χαίρει της εκτίμησης όλων μας.

Σε μία εποχή που οι οικονομικές δυσκολίες ματώνουν την μέση ελληνική οικογένεια, η άμεση αντίδραση σας στο δικαίωμα να μπορεί να απολαμβάνει δημόσια και δωρεάν περίθαλψη, πόσο μάλλον στο ευαίσθητο επίπεδο των παιδιατρικών αναγκών, αντικατοπτρίζει την προσπάθεια σας για την ενίσχυση και ομαλή λειτουργία των υγειονομικών μονάδων