Επίσκεψη του Θανάση Γιαννόπουλου στο Μητροπολίτη Φθιώτιδος Συμεών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 12:33 Επίσκεψη του Θανάση Γιαννόπουλου στο Μητροπολίτη Φθιώτιδος Συμεών

Ο Καθηγητής Χειρουργικής και τέως Υφυπουργός Υγείας, επισκέφθηκε χθες το Μητροπολίτη Φθιώτιδος Συμεών.

Διαβάστε το δελτίο τύπου:

«Κατά τη χθεσινή μου επίσκεψη στον Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών είχα την ευκαιρία να συζητήσω πολλά και επίκαιρα θέματα. Αυτό βέβαια που επικράτησε της επικοινωνίας μας ήταν η στελέχωση της Ιεράς Μονής Αγίου Αθανασίου Περιβλέπτου. Πράγματι ο Μητροπολίτης μας έδωσε τη λύση με τη στελέχωση του Μοναστηριού με τον Αρχιμανδρίτη Παρθένιο Κουκούλη. Έναν νέο και αξιόλογο κληρικό με όρεξη και ζήλο για την μοναστηριακή ζωή.

Με την πράξη αυτή προοιωνίζεται μια πολύ καλή εξέλιξη και έναρξη λειτουργίας της Ιεράς Μονής Αγίου Αθανασίου για τον ιδιαίτερο τόπο μας και ολόκληρη τη Φθιώτιδα.

Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας για τη στήριξη και την έως τώρα αγαστή συνεργασία.

Θέλω δε να ευχηθώ στον Ηγούμενο της Μονής Παρθένιο καλή επιτυχία στην έναρξη λειτουργίας της ανδρώας Μονής Αγίου Αθανασίου Περιβλέπτου Φθιώτιδας. Όλοι εμείς θα είμαστε οι λαϊκοί διάκονοι αυτής της μεγάλης προσπάθειας.

Το ταξίδι αυτό θα είναι μεγάλο αλλά η πίστη μας όμως στον Χριστό και τον Άγιο Αθανάσιο με τις ευλογίες του Μητροπολίτη μας κ. Συμεών θα έχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και θα αποτελέσει μια Θρησκευτική Χριστιανική Ορθόδοξη κυψέλη στην περιοχή μας.»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση