Τα είπε η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΑΙΑΟΣΕ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 14:02 Τα είπε η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΑΙΑΟΣΕ

Κοινός στόχος η ορθή διαχείριση της δημόσιας περιουσίας και η προστασία του περιβάλλοντος…

Η από κοινού αξιοποίηση της σιδηροδρομικής ακίνητης περιουσίας της ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. στον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας, ήταν το θέμα της πρώτης συνάντησης της Δημάρχου Αθανασίας Στιβακτή με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΑΙΑΟΣΕ Περικλή Νικολάου, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του τελευταίου στην Αθήνα.

Στη συνάντηση ήταν και ο Πρόεδρος του ΔΣ Κωνσταντίνος Τσιάμης που είναι στέλεχος χρόνια των Ελληνικών Σιδηροδρόμων και γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα.

Διαβάστε τι ανάρτησε η Δήμαρχος στο λογαριασμό της μαζί με τις ευχαριστίες της προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΑΙΑΟΣΕ:

«Με τον κ. Νικολάου και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αμφίκλειας - Ελάτειας, κ. Κωνσταντίνο Τσιάμη, που με συνόδευε, είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση όσον αφορά την προώθηση έργων βελτίωσης, εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των ακινήτων προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Μία συνάντηση που έγινε σε κλίμα συνεργασίας και σύμπνοιας και έκλεισε με θετικό πρόσημο! Άλλωστε το όραμα της ΓΑΙΑΟΣΕ, για ορθή διαχείριση της δημόσιας περιουσίας, βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και ανάπτυξη μέσω παρεμβάσεων που προστατεύουν το περιβάλλον, συμπίπτει απόλυτα με τους στρατηγικούς στόχους του Δήμου μας

Προσαρμοσμένη αναζήτηση