Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση στην οδό Εκκλησιών (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 09:18 Λαμία: Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση στην οδό Εκκλησιών (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Θα γίνουν παρεμβάσεις σε πολλά σημεία σε όλο το Δήμο Λαμιέων με στόχο να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των δημοτών μας....», δήλωσε ο Θύμιος Καραΐσκος.

Στην οδό Εκκλησιών βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Δήμαρχος Λαμιέων για να δει από κοντά τις εργασίες ασφαλτόστρωσης, που το επόμενο χρονικό διάστημα, θα γίνουν και άλλα σημείο της πόλης, όπως ειπε ο Θύμιος Καραΐσκος.

«Προχωράμε σε αντικαταστάσεις στο οδόστρωμα, ξεκινώντας από τα σημεία που το οδικό δίκτυο της πόλης είναι ιδιαίτερα βεβαρυμένο, εντός και εκτός του αστικού ιστού. Με συγκεκριμένο σχέδιο, από την οδό Εκκλησιών, στην Πλατεία Πάρκου, στην Υψηλάντη, στην Καποδιστρίου, στην Καραϊσκάκη.

Με τον τρόπο αυτό θα καλύψουμε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα το οποίο υπάρχει στο οδόστρωμα της πόλης μας. Παράλληλα θα γίνουν και αντίστοιχες παρεμβάσεις και στις Δημοτικές Ενότητες.

Με παρέμβαση και σχέδιο που σταδιακά να καλύπτει ολόκληρο το οδικό δίκτυο του Δήμου μας και με στόχο την αλλαγή της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας σε όλες τις γειτονιές....», είπε ο Δήμαρχος Λαμιέων.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από τις εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Εκκλησιών το πρωί της Πέμπτης: