Δήμος Λοκρών: Ποζάροντας με τις γαλάζιες σημαίες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 08:43 Δήμος Λοκρών: Ποζάροντας με τις γαλάζιες σημαίες

Στις «γαλάζιες παραλίες» τους βρέθηκαν σήμερα ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κώστας Ντέλιος προκειμένου να σηκώσουν τις γαλάζιες σημαίες τους.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης βραβεύτηκαν από το θεσμό της «ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΣΗΜΑΙΑΣ» τρεις ακτές: ΣΚΑΛΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ, ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ, ΣΧΟΙΝΙΑΣ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ.

Φέτος η ΣΚΑΛΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ βραβεύτηκε 16η συνεχόμενη φορά, ενώ οι ακτές ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ και ΣΧΟΙΝΙΑΣ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ βραβεύτηκαν για 5η συνεχόμενη φορά.

Η βράβευση των ακτών από το θεσμό της ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΣΗΜΑΙΑΣ έχει να κάνει με την οργάνωση της ακτής, τις προσφερόμενες υπηρεσίες και την ποιότητα των νερών κολύμβησης. Η ποιότητα των νερών κολύμβησης σε όλες τις ακτές του Δήμου παρακολουθείται από διαπιστευμένο εργαστήριο από αρχές Μαΐου έως τέλος Οκτωβρίου κάθε έτους και τα αποτελέσματα τους πιστοποιούν ότι ο Δήμος διαθέτει καθαρές ακτές.

Όλες οι ακτές του Δήμου Λοκρών είναι έτοιμες να υποδεχτούν τους επισκέπτες και κατοίκους του Δήμου μας για να τις απολαύσουν.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση