Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πνιγμός λουόμενου στην παραλία Καραβομύλου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021 09:10 Πνιγμός λουόμενου στην παραλία Καραβομύλου

Κολυμπούσε μόνος του και άργησαν να καταλάβουν οι υπόλοιποι στην παραλία ότι είχε πρόβλημα…

Δεύτερο τραγικό περιστατικό μέσα σε λίγες ώρες σε παραλία της Φθιώτιδας, καθώς ένας ακόμη άνθρωπος έχασε τη ζωή του από πνιγμό.

Μετά το πρωινό περιστατικό με το θάνατο 80χρονου στην παραλία Βλυχάδα του Θεολόγου Μαλεσίνας, ένας 75χρονος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι του Σαββάτου (26/6) στη θάλασσα του Καραβομύλου.

Ο ηλικιωμένος ήταν κάτοικος της περιοχής και κολυμπούσε μόνος του στη δυτική παραλία για αυτό και οι άλλοι λουόμενοι σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους στο LamiaReport, δεν κατάλαβαν αμέσως ότι δεν κολυμπούσε και ότι είχε πρόβλημα.

Όταν συνειδητοποίησαν ότι κάτι συμβαίνει, έτρεξαν να βοηθήσουν και ειδοποίησαν ασθενοφόρο.

Στο σημείο έφτασε γρήγορα πλήρωμα του ΕΚΑΒ, που μόλις ένα 24ωρο νωρίτερα είδαμε πόσο σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει με την 83χρονη που έχασε στις αισθήσεις της ενώ κολυμπούσε στα Καμένα Βούρλα. Δυστυχώς όμως στην περίπτωση του 75χρονου ήταν αργά και στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας όπου τον μετέφεραν, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Στυλίδας που θα διενεργήσει την προανάκριση, ενώ θα γίνει η απαραίτητη νεκροψία - νεκροτομή για τον προσδιορισμό των ακριβών αιτιών του θανάτου.