Επέστρεψαν στον «τόπο του εγκλήματος» και συνελήφθησαν!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021 11:35 Επέστρεψαν στον «τόπο του εγκλήματος» και συνελήφθησαν!

Δύο ακόμη άτομα στον Ανακριτή για τη μεγάλη φυτεία κάνναβης στη Φωκίδα…

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευπαλίου, συνελήφθησαν δύο (2) ακόμα αλλοδαποί – καλλιεργητές της φυτείας των 1.300 δενδρυλλίων κάνναβης, η οποία εντοπίστηκε σε εξαιρετικά δύσβατη δασική περιοχή, με πυκνή βλάστηση, στη θέση «Αλευροχιά» της Τοπικής Κοινότητας Καλλιθέας Φωκίδας.

Οι αστυνομικοί συνέχισαν και μετά εκρίζωση των δενδρυλλίων, να παρακολουθούν το μέρος όπου ήταν η φυτεία και είδαν πρωινές ώρες της Παρασκευής (25/6) να την προσεγγίζουν δύο άτομα.

Ερεύνησαν μάλιστα όλους τους χώρους και στη συνέχεια πήραν διάφορα προσωπικά τους αντικείμενα, κουρεύτηκαν με φορητή συσκευή κουρέματος και αποχώρησαν πεζή από δύσβατο μονοπάτι, κατευθυνόμενοι προς τη Ν.Ε.Ο Ιτέας – Αντιρρίου.

Τότε ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς, ενώ κατασχέθηκαν όσα είχαν αφαιρέσει από τον «τόπο του εγκλήματος».

Σχηματίσθηκε σε βάρος τους δικογραφία και αναμένεται να εμφανισθούν κι εκείνοι τη Δευτέρα 28 Ιουνίου στον Ανακριτή μαζί με τους άλλους δύο συλληφθέντες που πήραν σχετική προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση