Ανεμβολίαστοι υπάλληλοι «έσπειραν» κρούσματα σε γηροκομείο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021 16:10 Ανεμβολίαστοι υπάλληλοι «έσπειραν» κρούσματα σε γηροκομείο (φωτο intime)

Συναγερμός σε γηροκομείο στο Βόλο. Έπειτα από δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 τις προηγούμενες ημέρες, από τις ιχνηλατήσεις προέκυψαν οκτώ νέες μολύνσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thenewspaper.gr, στο συγκεκριμένο γηροκομείο στο Βόλο έχουν εμβολιαστεί μόνο 18 από τους 55 εργαζομένους!

Σε ανακοίνωσή του το ίδρυμα αναφέρει:

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους του Ιδρύματός μας ότι τα αποτελέσματα από τα PCR test έδειξαν 8 θετικά κρούσματα στον Covid-19. Τα 4 θετικά σε εργαζόμενους μας εκ των οποίων μια εργαζόμενη είχε νοσήσει και είχε κάνει την 1η δόση του εμβολίου, άλλη εργαζόμενη είχε νοσήσει και δεν είχε εμβολιαστεί και οι άλλες δυο ήταν ανεμβολίαστες. Οι θετικοί στον Covid-19 εργαζόμενοι έχουν τεθεί εκτός εργασίας καθώς και οι στενές επαφές τους.

Οι 4 ηλικιωμένοι είναι εμβολιασμένοι και με τις δυο δόσεις του εμβολίου, ένας εξ’ αυτών έχει μεταφερθεί στο Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου με ήπια συμπτώματα, οι υπόλοιποι παραμένουν στο Γηροκομείο έχοντας απομονωθεί σε δωμάτια καραντίνας και τηρείται αυστηρά το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. Έχουν ενημερωθεί οι συγγενείς των ηλικιωμένων μας».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση