Νέες διακοπές ρεύματος σε περιοχές των Δήμων Καμένων Βούρλων και Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021 08:08 Νέες διακοπές ρεύματος σε περιοχές των Δήμων Καμένων Βούρλων και Λοκρών

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ την Πέμπτη 15 και την Παρασκευή 16 Ιουλίου σε περιοχές των Δήμων Καμένων Βούρλων και Λοκρών αντίστοιχα.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης & Χαμηλής Τάσης θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στις κάτωθι περιοχές του Δήμου Καμένων Βούρλων:

ΔΔ ΑΓΝΑΝΤΗΣ

– Όλος ο οικισμός ΑΓΝΑΝΤΗΣ &  ΝΕΑΣ ΑΓΝΑΝΤΗΣ Φθιώτιδας .

– ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΠΑΘΕ Κ1 ΝΕΑ ΟΔΟΣ  & εξοχικές κατοικίες περιοχής ‘ΔΙΧΑΛΟΡΕΜΑ’  ΑΓ. ΚΩ/ΝΟΥ  από 08:00’ έως 16:00’.

Επίσης την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 για ανάλογες εργασίες σε δίκτυα γραμμών Μέσης & Χαμηλής Τάσης θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στις κάτωθι περιοχές του Δήμου Λοκρών:

ΔΔ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ

– από Ιχθυοτροφεία Σελόντα έως Ιχθυοτροφεία Καραπιπέρη & Φ/Β Φουρλεμάδη  από 08:00’ έως 16:00’.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση