Θύμιος Καραΐσκος: «Αλλάζουμε την κατάσταση του οδικού δικτύου»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021 08:35 Θύμιος Καραΐσκος: «Αλλάζουμε την κατάσταση του οδικού δικτύου»

Στα έργα της πλατείας Ελευθερίας βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Λαμιέων...

Ο Δήμος Λαμιέων συνεχίζει το πρόγραμμα αντικατάστασης του ασφαλτοτάπητα στο οδόστρωμα σε διάφορα σημεία της πόλης. Μετά την οδό Εκκλησιών, ακολούθησε η οδός Υψηλάντη και περιμετρικά της Πλατείας Ελευθερίας, ενώ από την Πέμπτη οι εργασίες θα συνεχιστούν περιμετρικά της Πλατείας Πάρκου.

Το πρωί της Τρίτης ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος επιθεώρησε τις εργασίες στην Πλατεία Ελευθερίας, ενώ όπως είπε «ακολουθούν και άλλοι κεντρικοί δρόμοι τις επόμενες ημέρες και σταδιακά μετά το κέντρο, θα επεκταθούμε και στις γειτονιές, με το πρόγραμμα των οδοστρώσεων να προχωρά με εντατικούς ρυθμούς τους επόμενους μήνες, σε όλο το Δήμο».

«Αλλάζουμε…… την κατάσταση του οδικού δικτύου του Δήμου μας. Συνεχίζουμε το πρόγραμμα αντικαταστάσεως του ασφαλτοτάπητα στο οδόστρωμα, στη προσπάθειά μας να αλλάξουμε όχι μόνο την καθημερινότητα της πόλης, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε τις παρεμβάσεις, όπου χρειάζεται και με βάση συγκεκριμένο σχεδιασμό, που αφορά όλο το Δήμο. Η άνεση και η ασφάλεια των μετακινήσεων των συμπολιτών μας με την σταδιακή εφαρμογή του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, αποτελούν προτεραιότητα μας, με στόχο την συνεχή βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Δήμο μας», τόνισε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε και φωτογραφίες....

Προσαρμοσμένη αναζήτηση