Θέμης Χειμάρας: «Τα αγροτικά προϊόντα στις αγορές του κόσμου!»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 09:00 Θέμης Χειμάρας: «Τα αγροτικά προϊόντα στις αγορές του κόσμου!»

Με βασικό θέμα συζήτησης την παρουσία των αγροτικών προϊόντων της Φθιώτιδας στις παγκόσμιες αγορές, ο Βουλευτής Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας συναντήθηκε με τον Υφυπουργό για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφειας κ. Κώστα Φραγκογιάννη και τον Γενικό Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας και Πρόεδρο της Enterprise Greece κ. Γιάννη Σμυρλή.

Όπως αναφέρει ο Θέμης Χειμάρας:

«Τα αγροτικά προϊόντα της Φθιώτιδας στις αγορές του κόσμου.

Με αυτό τον στόχο συναντήθηκα με τον Υφυπουργό για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια κ. Κώστα Φραγκογιάννη και τον Γ. Γ. Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας και Πρόεδρο της Enterprise Greece κ. Γιάννη Σμυρλή.

Η προηγούμενη εμπειρία μου στην Αυτοδιοίκηση έχει δείξει ότι η συστηματική δουλειά μαζί με τους παραγωγούς, μπορεί να εξασφαλίσει στα μοναδικά αγροδιατροφικά μας προϊόντα, το "εισιτήριο" για τις αγορές του εξωτερικού.

Είναι, ίσως, η καλύτερη ανταμοιβή για τον καθημερινό μόχθο των αγροτών μας.

Με τη συμβολή του Υπουργείου Εξωτερικών, το εξαγωγικό εμπόριο αποκτά μεγαλύτερη δυναμικά σε εθνικό επίπεδο, με πολλαπλά οφέλη για τη χώρα.

Παράλληλα, μέσω της Enterprise Greece, μπορούμε να προσελκύσουμε επενδύσεις, να προωθήσουμε τις εξαγωγές και να βοηθήσουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις στην αναζήτηση νέων αγορών και διεθνών συνεργατών».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση