Cinepolis Γαλαξίας: Έρχονται το "Κάλεσμα 3" και το "Soul" των 2 όσκαρ!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 07:37 Cinepolis Γαλαξίας: Έρχονται το "Κάλεσμα 3" και το "Soul" των 2 όσκαρ!

Το δεύτερο σίκουελ του «Καλέσματος» και το Soul της Pixar που κέρδισε όσκαρ καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων και Καλύτερης Μουσικής, έρχονται στο Cinepolis Γαλαξίας!

Το Cinepolis Γαλαξίας τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι και πάλι μαζί μας, με πολυαναμενόμενες ταινίες, για να μας προσφέρει αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές.

Οι προβολές των «Το Κάλεσμα 3: Ο Διάβολος με Έβαλε να το Κάνω» (Αίθουσα 1), «BLACK WIDOW» (Αίθουσα 2) και «SOUL» (Αίθουσα 2) ξεκινούν από αύριο Πέμπτη (14/7)

Το Κάλεσμα 3: Ο Διάβολος με Έβαλε να το Κάνω

Περίληψη

Η ταινία φέρνει στην επιφάνεια μια ανατριχιαστική ιστορία τρόμου, δολοφονίας και κακού που κατάφερε να συγκλονίσει ακόμη και τους έμπειρους μεταφυσικούς ερευνητές Εντ και Λορέιν Γουόρεν. Πρόκειται για μια από τις πιο συγκλονιστικές περιπτώσεις που έχουν στο αρχείο τους: η μάχη για την ψυχή ενός μικρού αγοριού τους κάνει να μπουν σε πρωτόγνωρα μονοπάτια, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ που ένας ύποπτος δολοφονίας προκειμένου να αποδείξει την αθωότητά του, ισχυρίζεται ότι τον έχουν κυριεύσει δαίμονες.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Τσάβες

Ηθοποιοί: Πάτρικ Γουίλσον, Βέρα Φαρμίγκα, Ρουάιρι Ο Κόνορ, Σάρ Κάθριν Χουκ, Τζούλιαν Χίλιαρντ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 
 
 

BLACK WIDOW

Περίληψη

Μία επικίνδυνη συνομωσία φέρνει τη Natasha Romanoff, γνωστή ως Black Widow, αντιμέτωπη με τις ρίζες της. Ένας αντίπαλος την καταδιώκει ανελέητα και η Natasha θα βρεθεί να παλεύει με το κατασκοπικό παρελθόν της, αλλά και τις διαλυμένες σχέσεις που άφησε πίσω της πριν γίνει μία από τους Εκδικητές.

H Scarlett Johansson έρχεται ως Natasha, ή Black Widow αν προτιμάτε, στο νέο περιπετειώδες θρίλερ των Marvel Studios. Η Black Widow αποτελεί την πρώτη ταινία της τέταρτης φάσης του Marvel Cinematic Universe.

Σκηνοθεσία: Κέιτ Σόρτλαντ

Ηθοποιοί: Σκάρλετ Γιοχάνσον, Φλόρενς Πιου, Ντέιβιντ Χάρμπουρ, Ρέιτσελ Βάις, Γουίλιαμ Χαρτ, Ολίβιερ Ρίχτερς, Ρέι Γουίνστον.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

 

SOUL

Περίληψη

Ο Joe Gardner είναι ένας δάσκαλος μουσικής που ονειρεύεται να γίνει διάσημος τζαζ πιανίστας. Όταν του δίνεται επιτέλους η ευκαιρία να λάμψει, ένα ατύχημα τον στέλνει σε ένα μετέωρο μέρος ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο. Εκεί, οι νέες ψυχές αποκτούν την προσωπικότητα που θα τις συνοδεύσει στη Γη. Ο Joe θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει στη ζωή του και συνεργάζεται με την απρόθυμη, πρώιμη ψυχή 22 προσπαθώντας να την καθοδηγήσει και να την εμπνεύσει μέσα από τις δικές του εμπειρίες στη Γη. Τι είναι αυτό που μας καθορίζει, που μας κάνει αυτό που είμαστε; Είναι θέμα ψυχής ή στιγμής;

Σκηνοθεσία: Πιτ Ντόκτερ, Κεμπ Πάουερς

Ηθοποιοί (φωνές): Πάνος Τοψίδης, Ειρήνη Τσίγκα, Κώστας Φιλίππογλου, Άντρια Ράπτη, Γιώτα Μηλίτση, Χρήστος Πλαΐνης, Βίνα Παπαδοπούλου, Αποστόλης Ψυχράμης, Δημήτρης Σάρλος, Τζωρτζίνα Καραχάλιου, Μαρία Πλακίδη

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας
 
 

Ώρες προβολής:

  • «The Conjuring: The Devil Made me Do it» (Αίθουσα 1) στις 7.15 το απόγευμα και στις 10.00 το βράδυ
  • «Black Widow» (Αίθουσα 2) στις στις 10.00 το βράδυ
  • «SOUL» (Αίθουσα 2) στις 7.30 το απόγευμα (μεταγλωτισμένο)
 
Και επειδή οι πρωτόγνωρες συνθήκες μας επιβάλουν να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον το Cinepolis Γαλαξίας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο νόμος για τη λειτουργία των κινηματογραφικών αιθουσών.
 
Διαβάστε λεπτομέρειες:
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση