Λαμία: Εξετάσεις πιστοποίησης Αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους - Τάξη Μαθητείας ΕΠΑΛ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021 23:08 Λαμία: Εξετάσεις πιστοποίησης Αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους - Τάξη Μαθητείας ΕΠΑΛ

Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Ιουλίου 2021 στο 2ο ΕΠΑ.Λ.

Οι Εξετάσεις Πιστοποίησης των Αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους - Τάξη Μαθητείας των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) θα διεξαχθούν, πανελλαδικά, στις 17 και 18 Ιουλίου 2021.

Για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει ορισθεί Εξεταστικό Κέντρο το 2ο ΕΠΑΛ Λαμίας (Καποδιστρίου 27, τηλέφωνα 22310-22715 και 2231026781) όπου οι υποψήφιοι θα εξετασθούν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Το Πρακτικό Μέρος των Εξετάσεων θα διεξαχθεί τις ίδιες ημερομηνίες με το Θεωρητικό Μέρος, δηλαδή, το Σάββατο 17/07/2021 και την Κυριακή 18/07/2021 στις παραπάνω προς εξέταση ειδικότητες

Ώρα προσέλευσης στο Εξεταστικό Κέντρο: 10:30 π.μ.

Ώρα έναρξης εξετάσεων Θεωρητικού Μέρους 11:00.

Διάρκεια Εξέτασης Θεωρητικού Μέρους μια (1) ώρα.

Ώρα έναρξης εξετάσεων Πρακτικού Μέρους 13:00.

Η ώρα λήξης του Πρακτικού Μέρους συνολικά θα διαμορφωθεί ανάλογα με τον αριθμό των εξεταζομένων ανά ειδικότητα.

Το ακριβές πρόγραμμα του Πρακτικού Μέρους θα γνωστοποιηθεί στους υποψηφίους κατά  την προσέλευσή τους στα Εξεταστικά Κέντρα.

Η είσοδος στον χώρο εξέτασης των Εξεταστικών Κέντρων επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη χειρόγραφης βεβαίωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (selftest), που πραγματοποιείται έως και 24 ώρες πριν από την εξέταση ή άλλου τύπου διαγνωστικού ελέγχου (rapid test ή PCR test) που πραγματοποιείται έως και 72 ώρες πριν την εξέταση, η οποία υπογράφεται από τον εξεταζόμενο. Η δαπάνη για τον αυτοδιαγνωστικό ή τον διαγνωστικό
έλεγχο βαρύνει τον εξεταζόμενο. Όμοια υποχρέωση υφίσταται για κάθε είδους προσωπικό που απασχολείται με φυσική παρουσία κατά τη διενέργεια των εξετάσεων.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους απαραίτητα:

  • Το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή τη Στρατιωτική Ταυτότητα ή το ισχύον Διαβατήριο.
  • Τη Χειρόγραφη βεβαίωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (selftest) ή rapid test ή PCR test, όπως περιγράφεται παραπάνω.
  • Τη μάσκα προστασίας.
  • Ένα στυλό χρώματος μπλε.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση