Ξεκίνησε και η ασφαλτόστρωση στην πλατεία Πάρκου - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 11:54 Ξεκίνησε και η ασφαλτόστρωση στην πλατεία Πάρκου - ΒΙΝΤΕΟ

Σε λίγες ημέρες θα έχουν αλλάξει και όλα τα περίπτερα, τα οποία γίνονται ομοιόμορφα.

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην πάνω πλευρά της πλατείας, ενώ από τη Δευτέρα θα γίνουν αντίστοιχες εργασίες και στην κάτω πλευρά της πλατείας.

Δείτε και τη σχετική ανακοίνωση από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λαμιέων:

Κλείνει από σήμερα Πέμπτη 15-07-2021 έως και την Παρασκευή 16-07-2021 το δυτικό κομμάτι της πλατείας Πάρκου, από την οδό Καραγιαννοπούλου έως την οδό Χατζοπούλου και στην οδό Χατζοπούλου, από την οδό Ελ. Βενιζέλου έως την οδό Δροσοπούλου, (νότια της πλατείας Πάρκου), προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα καθ΄ όλη την διάρκεια του 24ώρου.

Επίσης, τη Δευτέρα 19-07-2021 έως και την Τρίτη 20-07-2021 θα εκτελεστούν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα ανατολικά της πλατείας Πάρκου, από την οδό Χατζοπούλου έως την οδό Καποδιστρίου και στην οδό Χατζοπούλου, από την οδό Ελ. Βενιζέλου έως την οδό Σατωβριάνδου (νότια της πλατείας Πάρκου), καθ΄ όλη την διάρκεια του 24ώρου και για το οποίο χρονικό διάστημα οι οδοί θα είναι κλειστές.

Η πλατεία Πάρκου σε λίγες ημέρες θα έχει αποκτήσει πλήρως τη νέα της μορφή, αφού θα έχουν τοποθετηθεί όλα τα νέα περίπτερα και το έργο ολοκληρώνεται μέχρι τέλος του μήνα.

Δείτε βίντεο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση