Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έκαναν στάση στις Θερμοπύλες και τους πήραν όλα τα χρήματα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 08:00 Έκαναν στάση στις Θερμοπύλες και τους πήραν όλα τα χρήματα

Οι διακοπές εξελίχθηκαν σε περιπέτεια για μια οικογένεια Σέρβων, που έκανε μια στάση στο μνημείο του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες.

Όπως πάρα πολλοί τουρίστες έτσι και μια οικογένεια Σέρβων με τρία παιδιά σταμάτησαν, το μεσημέρι της Τετάρτης, στον ιερό τόπο των Θερμοπυλών να δουν το μνημείο του Λεωνίδα και να επισκεφτούν το Καινοτομικό Μουσείο.

Δυστυχώς οι γνωστοί άγνωστοι τους διέρρηξαν το αυτοκίνητο και τους πήραν όλα τα χρήματα που είχαν μαζί τους και τα είχαν μέσα στο ντουλαπάκι του οχήματος.

Οι άνθρωποι έπαθαν σοκ όταν διαπίστωσαν τη διάρρηξη, αφού έμειναν χωρίς ούτε ένα ευρώ, χωρίς τραπεζικές κάρτες, χωρίς τα εισιτήρια που είχαν βγάλει για κάποιους νησιωτικούς προορισμούς στη συνέχεια.

Δυστυχώς δεν ειναι η πρωτη φορά που επισκεπτες στο μνημείο και το μουσείο στις Θερμοπύλες πέφτουν θύματα κλεφτών και διαρρηκτών.

Θα πρέπει άμεσα από το Υπουργείο Πολιτισμού και της Εφορεία Αρχαιοτήτων να ληφθούν μέτρα για τη φύλαξη του χώρου και να τοποθετηθούν κάμερες, αφού πολλές φορές έχει βανδαλιστεί και το μνημείο, αλλά έτσι θα προστατεύονται και οι επισκέπτες.