Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΓΝ Λαμίας για την απώλεια του π. Σεραφείμ Ζαφείρη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 17:48 Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΓΝ Λαμίας για την απώλεια του π. Σεραφείμ Ζαφείρη

Το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, ήταν ένας ακόμη χώρος, όπου ο αείμνηστος Αρχιμανδρίτης π. Σεραφείμ Ζαφείρης πρόσφερε την αγάπη και τις υπηρεσίες του, συμμετέχοντας στις ιερές λειτουργίες των παρεκκλησιών και επισκεπτόμενος και εξομολογώντας ασθενείς και συνοδούς, που δοκιμαζόντουσαν σε αυτό, καθώς και το προσωπικό του Νοσοκομείου.

Για την αιφνίδια εκδημία του, το ΓΝ Λαμίας και ο Διοικητής του Ανδρέας Κολοκυθάς, εξέδωσαν το παρακάτω συλλυπητήριο μήνυμα:

«Η είδηση της ξαφνικής απώλειας του Ιεροκύρηκος Αρχιμανδρίτη π. Σεραφείμ Ζαφείρη, γέμισε όλους μας με ανείπωτη λύπη. Ο π. Σεραφείμ ήταν μια ευγενική προσωπικότητα που χαρακτηριζόταν από ήθος, καλοσύνη και ακεραιότητα, υπήρξε το αποκούμπι ασθενών, των συγγενών τους, αλλά και του προσωπικού του νοσοκομείου μας. Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γ.Ν. Λαμίας εκφράζει την θλίψη για τον χαμό του και τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους».

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση