Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη ΜΕΘ Κορωνοϊού του Νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύεται 32χρονη

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Ιουλίου 2021 09:55 Στη ΜΕΘ Κορωνοϊού του Νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύεται 32χρονη

Προς το παρόν δεν αποτυπώνεται η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων σε εισαγωγές σε Νοσοκομεία…

Τετραψήφια νούμερα πάνω και γύρω στο 3.000 περιλαμβάνουν οι ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ σχετικά με τις νέες μολύνσεις από κορωνοϊό στη χώρα, ωστόσο ο αριθμός των διασωληνωμένων μειώνεται, ενώ και οι εισαγωγές στα Νοσοκομεία είναι περιορισμένες και αφορούν σχετικά ελαφρά περιστατικά.

Όμως δε λείπουν οι θάνατοι από το ημερήσιο δελτίο, ούτε οι άνθρωποι που νοσούν βαριά από τον ιό που έχει τρομοκρατήσει εδώ και 1,5 χρόνο όλον τον πλανήτη.

Σε τοπικό επίπεδο στο Νοσοκομείο Λαμίας, είχαμε την Παρασκευή (16/7) την εισαγωγή 32χρονης από την περιοχή της Φωκίδας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Κορωνοϊού, χωρίς πάντως να έχει διασωληνωθεί. Η νεαρή γυναίκα είχε εισαχθεί την Τετάρτη στην Κλινική ήπιας Νοσηλείας στο Πέτρινο κτίριο και κρίθηκε καλύτερο να παρακολουθηθεί στη ΜΕΘ.

Έτσι οι ασθενείς είναι πλέον δύο (2) στη Μονάδα, μαζί με τον 58χρονο που δεν έχει ακόμη αρνητικοποιηθεί ωστόσο και για αυτόν τα νέα είναι ευχάριστα για την πορεία της υγείας του.

Αντίστοιχα στο Πέτρινο έχουν μείνει τρία άτομα, καθώς την Τετάρτη πήραν εξιτήριο οι δύο νεαρές γυναίκες από το Δήμο Καμένων Βούρλων, η μία εκ των οποίων παρέμεινε για 5 ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Την ίδια ώρα έχει μειωθεί σημαντικά ο αριθμός των νοσηλευόμενων στην «πορτοκαλί» Εύβοια με δύο άτομα επίσης να νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χαλκίδας και ένα στην Κλινική ήπιας νοσηλείας του ίδιου Νοσοκομείου.