Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ντροπή: Έκλεψαν τα πράγματα της χαροκαμένης γιαγιάς στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 07:57 Ντροπή: Έκλεψαν τα πράγματα της χαροκαμένης γιαγιάς στη Λαμία!

Η γιαγιά είπε σε μια γυναίκα ρομά να της προσέξει για λίγο τα προϊόντα που πουλούσε και εκείνη τα "εξαφάνισε".

Δεν έχουν τέλος οι περιπέτειες για την χαροκαμένη γιαγιά από τη Λαμία, που πρόσφατα είχε συγκινήσει το πανελλήνιο, όταν μέσα από το LamiaReport έγινε γνωστό ότι της είχε επιβληθεί πρόστιμο γιατί πουλούσε στο πεζοδρόμιο χωρίς άδεια τα προϊόντα από τον κήπο της.

Η ζωή έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο στην 80χρονη γυναίκα. Έχασε σε τρία διαφορετικά τροχαία τα δύο παιδιά της και αργότερα τον εγγονό της.

Το μοναδικό "φάρμακο" για την ηλικιωμένη, όπως της είπαν και οι γιατροί, είναι να βγαίνει λίγο έξω στον κόσμο για να "ξεχνάει". «Δεν μπορώ να μείνω στο σπίτι. Είναι γεμάτο με φωτογραφίες από σκοτωμένους. Δεν τη θέλω τη ζωή....», είχε με δάκρυα στο LamiaReport.

Θρασύτατη η κλέφτρα

Το μεσημέρι του Σαββάτου η γιαγιά είπε σε μια γυναίκα ρομά, να της προσέξει λίγο τα τελάρα με τα προϊόντα για να πεταχτεί δίπλα σε ένα κατάστημα να αγοράσει λίγο τυρί.

Όταν η ηλικιωμένη επέστρεψε τα πράγματά της είχαν εξαφανιστεί, ενώ όταν ρώτησε τη γυναίκα που είχε βάλει για να τα φυλάει, εκείνη σφύριζε αδιάφορα και είπε πως δεν ξέρει τίποτα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport είχε φωνάξει κάποιους άλλους ρομά και τα "εξαφάνισαν", ενώ όταν η γιαγιά φώναξε τους αστυνομικούς για βοήθεια, η γυναίκα ρομα με απίστευτη θράσος έλεγε στη γιαγιά και στους αστυνομικούς εάν είδε κανείς την ίδια να κλέβει, δηλώνοντας άγνοια για το τι έγιναν τα πράγματα της ηλικιωμένης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη γυναίκα ρομά έχει απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές, ωστόσο η ατιμωρησία από τη Δικαιοσύνη την έχει αποθρασύνει εντελώς.

Οι αστυνομικοί για ακόμη μια φορά προσήγαγαν την ρομά στο Αστυνομικό Μέγαρο για τα περαιτέρω...