Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανδρέας Τοουλιάς: Στη διάθεση όλης της Περιφέρειας η Κινητή Μονάδα Εμβολιασμών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 14:33 Ανδρέας Τοουλιάς: Στη διάθεση όλης της Περιφέρειας η Κινητή Μονάδα Εμβολιασμών

Επιστολή προς όλους τους Δημάρχους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, απέστειλε ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας για Διαχείριση Covid, Ανδρέας Τοουλιάς, προκειμένου να ενώσουν τις δυνάμεις τους Α’ και Β’ Βαθμός Αυτοδιοίκησης για να προσφέρουν τις γνώσεις τους στους πολίτες, ώστε όλοι τους να προσέρθουν να εμβολιαστούν.

Στην επιστολή του ο κ. Τοουλιάς ενημερώνει για τους αυξητικούς δείκτες στα κρούσματα και επαναλαμβάνει ότι τα εμβόλια είναι το μοναδικό όπλο ώστε η πανδημία να αποτελέσει παρελθόν και να επανέλθουμε στην κανονικότητα.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι πλέον η Περιφέρεια, σε συνεργασία με την 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας, έχει στη διάθεσή της κινητή μονάδα εμβολιασμών -με εμβόλιο Pfizer- που μπορεί να βρίσκεται, σε οποιοδήποτε μέρος, ζητηθεί.

Η κινητή ομάδα ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα (12/7) σε χωριά των Αγράφων στην Ευρυτανία, ακολούθησαν χωριά της Βόρειας Εύβοιας και ο πρώτος κύκλος θα κλείσει σε χωριά του Δήμου Δωρίδος στη Π.Ε. Φωκίδας. Μάλιστα το ενδιαφέρον του κόσμου, σύμφωνα με τον κ. Τοουλιά, ήταν τεράστιο και οι προσέλευση αθρόα.