Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το ευχαριστώ του Λιμενάρχη Στυλίδας στον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 08:20 Το ευχαριστώ του Λιμενάρχη Στυλίδας στον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας

Συνεχείς είναι οι έλεγχοι των Υπηρεσιών του Λιμεναρχείου Στυλίδας, στα λιμάνια του νομού Φθιώτιδα. Για την απρόσκοπτη όμως εργασία τους σε αυτό το κομμάτι, χρειάστηκε η βοήθεια του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας  Ευάγγελου Μπλούνα.

Ο κ. Μπλούνας θέλοντας να βοηθήσει το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος στην πραγματοποίηση των ελέγχων για τα μέτρα κατά της διάδοσης του κορωνοϊού, που εφαρμόζονται από την προηγούμενη Πέμπτη στις περιοχές δικαιοδοσίας του, εξασφάλισε στα όργανα του Λιμεναρχείου Στυλίδας – Αταλάντης – Γλύφας – Αγ. Κωνσταντίνου τον απαραίτητο εξοπλισμό με κινητά που μπορούν να σκανάρουν και που έχουν απεριόριστα δεδομένα για τη σύνδεσή τους στο διαδίκτυο.

Ο Λιμενάρχης Στυλίδας  Αντιπλοίαρχος ΛΣ Ευθύμιος Βέτσικας, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου για την άμεση ανταπόκριση του  προκειμένου να μπορέσουν οι συνάδελφοι του  να εκτελέσουν χωρίς προβλήματα τους προβλεπόμενους ελέγχους.