Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που οδηγούσε στο κέντρο της πόλης - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 09:08 Λαμία: Έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που οδηγούσε στο κέντρο της πόλης - ΒΙΝΤΕΟ

Νεαρός οδηγός έπεσε πάνω στο τιμόνι - Συναγερμός σε ΕΚΑΒ και αστυνομία για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο…

Μεγάλη κινητοποίηση του ΕΚΑΒ και της αστυνομίας λίγο πριν τις 10:30’ το πρωί της Τρίτης (20/7) στο κέντρο της Λαμίας, όταν νεαρός οδηγός ΙΧΕ λιποθύμησε πάνω στο τιμόνι στη συμβολή των οδών Δροσοπούλου και Πατρόκλου.

Το συγκεκριμένο σημείο λόγω των έργων που γίνονται στην πλατεία Πάρκου, είχε μεγάλη κίνηση και αυτό από τη μία είχε ως αποτέλεσμα η ξαφνική αδιαθεσία του οδηγού να γίνει άμεσα αντιληπτή, από την άλλη να μην μπορεί να προσεγγίσει εύκολα το ασθενοφόρο.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ πάντως κατάφεραν να φτάσουν πολύ γρήγορα δίπλα στον άνδρα που δεν είχε τις αισθήσεις του και κατάφεραν να τον συνεφέρουν, μαζί με τον ιδιώτη γιατρό Γιάννη Ματζούκα που είχε ήδη βρεθεί στο σημείο όταν διαπίστωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά από τον κόσμο που είχε μαζευτεί.

Με τη χρήση σειρήνων και με τη συνδρομή των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ. το ασθενοφόρο μετέφερε τον νεαρό οδηγό στο Νοσοκομείο Λαμίας και σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport δε διατρέχει κίνδυνος για τη ζωή του.

Δείτε τι είπε στο LamiaReport ο γιατρός που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα στον λιπόθυμο νεαρό:

Δείτε φωτογραφίες: