Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση της Ένωσης Προσωπικού ΛΣ Φθιώτιδας με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 14:47 Συνάντηση της Ένωσης Προσωπικού ΛΣ Φθιώτιδας με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας

Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσής Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Φθιώτιδας με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κωνσταντίνο Κατσαφάδο, στο γραφείο του στο Υπουργείο στον Πειραιά.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, σύμφωνα με τους ανθρώπους της Ένωσης, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα λόγω covid με τον Υφυπουργό να επιδεικνύει ενδιαφέρον για όλα όσα παρατέθηκαν.

 Ακολούθησε διαλογική συζήτηση, με θέματα που απασχολούν το προσωπικό του Σώματος, κάποια εκ των οποίων  η επίλυσή τους δρομολογήθηκε άμεσα, «καθιστώντας τη συνάντηση παραγωγική και ουσιαστική, διαβεβαιώνοντας παράλληλα την εντατική παρακολούθηση και των υπόλοιπων ζητημάτων, με σκοπό τη ρύθμισή τους σε εύλογο χρονικό διάστημα», όπως επισημαίνεται από την Ένωση.

«Η Ένωσή μας παρέθεσε τους ευγενικούς σκοπούς της, όπως διαφαίνονται από την κατεύθυνση που έχουν κάθε φορά οι στόχοι της, δηλαδή τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών κατά την εκτέλεση του υπηρεσιακού έργου και την παράλληλη υποβοήθησή του για την αναβάθμιση τόσο της ποιότητας των υπηρεσιών, όσο και της ζωής των συναδέλφων και των οικογενειών τους», προσθέτουν οι άνθρωποι της Ένωσης .

Ακολούθως ο Υφυπουργός προέτρεψε για ενέργειες σχετικά με τα ζητήματα που συζητήθηκαν και συνέχιση του δημιουργικού έργου της Ενώσεως Προσωπικού ΛΣ Φθιώτιδας, λαμβάνοντας τις ευχαριστίες των μελών της για την αποδοχή και την επίτευξη της γόνιμης συνάντησής, καθώς και αναμνηστικής πλακέτας και σχετικό Υπόμνημα με όσα παρατέθηκαν.